Gulliver’s Gate miniatureverden

Gulliver's Gate miniatureverden

Gulliver’s Gate er en miniatureverden i New York, som ligger tæt på Times Square. Her finder du en række små verdener under et tag – en unik seværdighed for både store og små. Det kan sammenlignes med Miniland i Legoland. I løbet af nogle få timer rejser du ikke blot gennem New York, men også resten af USA, Europa og Asien. Der er endda fantasiverdener, du kan besøge. De små bygninger og landskaber fra de virkelige steder er lavet af teams, der kommer fra de pågældende byer. Derfor er de ekstremt realistiske. Gulliver’s Gate anvender også de seneste nye teknologi indenfor interaktive oplevelser. Eksempelvis er din e-billet ikke blot din indgangsbillet, men kan byttes til en rigtig nøgle. Denne nøgle giver dig mulighed for at sætte gang i alle mulige ting i de forskellige miniverdener.

Gulliver’s Gate er lukket i øjeblikket. I stedet kan jeg anbefale at besøge Madame Tussauds, som ligger i nærheden.

Contents

Miniatureverden nær Times Square

Gulliver’s Gate byder på en spektakulær verden med utallige berømte bygninger fra hele kloden. Det kræver blot et par skridt, så er du ved havet eller Den Internationale Rumstation. Områderne er forbundet af veje med så mange som 10.000 biler, 1.000 toge og alle mulige andre transportmidler. Gulliver’s Gate er den største miniatureverden i USA, og hvis du gerne vil se det hele, kan du nemt bruge et par timer på det. Tager du et nærmere kig, kan du se overraskende små detaljer allevegne. Alt er bygget i målestoksforholdet 1:87 præcist, og figurerne er omkring 2 centimeter høje. Miniatureverden er et hyggeligt at tage hen med børn, og der er trapper og platforme, så selv de mindste besøgende kan få alle detaljer med. Har du nogensinde drømt om at være udødelig? Her er det muligt! Mod betaling kan du nemlig få lavet en 3D scanning af dig selv og blive placeret et sted i miniatureverden.

Erics tip: Gulliver’s Gate miniatureverden er en ganske særlig attraktion, der ikke kan sammenlignes med noget andet i New York. Selve oplevelsen har ikke så meget med New York at gøre, men området med fokus på New York er forholdsvist stort, og det er sjovt at se. Du kan se en miniversion af Times Square, som tilmed har lysende reklameskilte.

Praktisk information

  • Åbningstider: dagligt fra kl. 10.00-20.00
  • Sted: W 44th Street, i nærheden af Times Square

Gullivers Gate Miniature World 911 Memorial

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev