Madame Tussauds i New York

Køb billetter nu
Madame Tussauds i New York

Madame Tussauds i New York byder på noget for enhver smag med sin samling af voksfigurer. De forestiller alt fra Hollywood-stjerner og politiske ledere til tegneseriefigurer som Spiderman og Hulk. Madame Tussauds er dog meget mere end blot en samling voksfigurer, og det er en sjov indendørs aktivitet i New York både med og uden børn.

Køb dine billetter til Madame Tussauds her

Contents

Historien bag Madame Tussauds

Maria Tussauds var en fransk kvinde født i Strasbourg, som lavede sin første voksfigur i 1778.Den forestillede den berømte forfatter og filosof François-Marie Arouet Voltaire. I 1802 forlod hun Frankrig og rejste til England for at udstille sine voksfigurer der. Efter hendes død gik samlingen i arv til hendes sønner. I 1884 blev udstillingen flyttet til Marylebone Road, hvor Madame Tussauds London endnu ligger den dag i dag. Siden da er der blevet åbnet 25 afdelinger i forskellige storbyer verden over.

Madame Tussauds i New York åbnede i år 2000. Der er flere grunde til Madame Tussauds er blevet så populært, men det er nok primært nysgerrighed, der trækker folk til. Voksfigurerne tager de besøgende med på en ekstraordinær rejse gennem forskellige tidsperioder. Besøgende kan opleve vigtige epoker og begivenheder, der har været med til at forme nutidens samfund.

Madame Tussauds i New York - Det britiske kongehus Madame Tussauds i New York - Phantom of the Opera

Hvad kan du forvente dig af Madame Tussauds i New York?

Madame Tussauds’ samling af voksfigurer er imponerende, men museet byder også på en masse interaktive aktiviteter. Nedenfor har jeg skrevet om et udvalg af ting du kan se og lave på museet.

Ghostbusters Experience

Ghostbusters bliver vakt til live i Ghostbusters Experience på Madame Tussauds. Her går du gennem forskellige scener, der er inspireret af filmen. Du kommer også med på spøgelsesjagt, hvor du skal redde New York fra en skurk, der truer byen. Oplevelsen er bygget op af den nyeste teknologi, rekvisitter, kostumer og gadgets.

Madame Tussauds i New York - Hulk Madame Tussauds i New York - Hunger Games

Marvel Super Heroes 4D Experience

Marvel Super Heroes 4D experience er en kort film med special effects såsom vand og vind. Det føles som om, du selv er med i en slåskamp, fremfor at du blot er en tilskuer. Du får også muligheden for at stå ved siden af superheltene. Du kan købe billetter til Marvel 4D-oplevelsen som en ekstra mulighed.

Broadway Experience

The Ultimate Broadway Experience har en masse interaktive elementer, deriblandt en elektrisk guitar og et hightech-lysshow. Gå ind i garderoben, tag det bedste tøj på og bliv en del af castet!. Det er en rigtig sjov aktivitet for børn og barnlige sjæle!

Be a Tonight Show Guest

I Be a Tonight Show Guest finner du et autentisk og fuldt fungerende tv-studie, hvor du kan lege, du er din favorit nyhedsvært. Oplev på egen krop, hvordan det er at være i et tv-studie, og se hvad der sker bag kulissen.

The Oval Office

The Oval Office består af en ganske særlig samling af voksfigurer. I dette galleri finder du ledere som for eksempel Joe Biden og Barack Obama. Derudover byder museet på endnu flere voksfigurer i smukke kulisse. Se det hele med egne øjne på Madame Tussauds i New York!

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du kan udskrive og bytte til en billet på museet. Alternativt kan du vise værdibeviset på din mobiltelefon for at få udleveret din billet.

  • Åbningstider:
    • Søndag – torsdag: kl. 10.00-20.00
    • De fleste fredage og lørdage: kl. 10.00-22.00
  • Sted: 234 West 42nd Street, ved Times Square

Køb dine billetter til Madame Tussauds her

New York Pass inkluderer også entré til Madame Tussauds.

Madame Tussauds i New York - Avicii Madame Tussauds i New York - Marilyn Monroe

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev