Rejse til New York – hvordan med vaccination, børn og COVID-19 test?

Flyve til New York fra Danmark

Nu kan alle igen rejse til New York. Men da jeg stadig får spørgsmål om vaccinen, at rejse til New York med børn og COVID-19 testen, vil jeg i denne blog besvare alle spørgsmål.

Sidst opdateret: 16. juli 2024

Hvornår kan du rejse til New York fra?

Alle kan boarde flyet og tage på rejse til New York.

Hvornår er man fuldt vaccineret?

I USA betragtes man som fuldt vaccineret 2 uger efter anden dosis af en Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Covishield, BIBP/Sinopharm, Novavax, eller Sinovac vaccine, efter en enkelt dosis af Johnson & Johnson vaccinen, eller efter kryds-vaccination. Hav i mente, at det ikke længere påkrævet at være vaccineret for at rejse til New York.

Behøver jeg et booster shot til New York?

Det anbefales at få en booster-dose, men den er ikke nødvendig for at rejse til New York. COVID-19 vaccinationen har ingen gyldighedsperiode i USA, så dit vaccinationspas vil ikke udløbe. Det er dog ikke længere nødvendigt at fremvise bevis for vaccination for at rejse til USA.

Skal børn være vaccinerede?

Ligesom med voksne, skal børn under 18 år ikke være vaccinerede for at rejse til USA.

Skal jeg tage en COVID-19 test?

Det er ikke længere nødvendigt at fremvise bevis for negativ test inden afrejse.

Skal jeg have en test til hjemrejsen?

Du behøver ikke at tage en covid-19 test for at rejse tilbage til Danmark. Du kan nemt få en test i New York. Her kan du læse mere om test for COVID-19 i New York.

Hvis jeg tester positiv i New York?

Hvis du tester positiv for COVID-19 i New York, kan du kontakte mig på eric@newyorkcity.dk, og jeg vil guide dig gennem trinene.

Hvordan er situationen i New York

Mange af New Yorks indbyggere er vaccineret. Attraktionerne i New York er åbne, og du kan både tage til live sportskampe og se Broadway musicals. Læs mere om corona-situationen i New York.

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev