COVID-19 test i New York for rejsende

COVID-19 test i New York for rejsende

Du kan få foretaget en COVID-19 test hvor som helst i New York. I byen er der både PCR- og antigen kviktests tilgængelige. Der er mange telte og vogne på gaderne, hvor du kan blive testet for coronavirus. Teltene findes på Times Square, ved Grand Central, 9/11 Memorial og selv tæt på dit hotel. På nogle gader findes der endda mere end ét teststed.

Hvor kan jeg blive testet for COVID-19 i New York?

Du kan blive testet for corona rigtig mange steder i New York. Der findes telte på gaden, hvor du kan få foretaget en officiel COVID-19 test. Husk altid at spørge, om resultatet sendes på email eller som brev. På nogle steder udleveres resultatet mundtligt. Du skal bruge et officielt testresultat inden din flyrejse.

De fleste steder tilbyder både PCR- og antigentest (kviktest). Når du ankommet til teltet, skal du scanne en QR-kode for at registrere dig. Så snart du er registreret, administreres din test, og du vil modtage resultatet i løbet af 12-36 timer. Ved en antigentest får du som regel svar på 15-45 minutter.

Udover de mange testcentre på gaden, kan du også besøge CityMD. Dette er en klinik med mange placeringer i New York, og her kan du også få både PCR- og kviktests. Resultatet på kviktesten sendes på email, mens resultatet på PCR-test udleveres i papirform ved at vende tilbage til teststedet efterfølgende. Flere hospitaler tilbyder også COVID-19 tests, men denne mulighed er mindre tilgængelig for turister.

Erics tip: Spørg altid på forhånd, om du kan gennemføre testen uden amerikansk sygeforsikring, og hvor meget testen vil koste. Den billigste mulighed, jeg kunne finde, var CTS Mobile Testing på Times Square, hvor en hurtig test koster $50, og $100 for en PCR-test.

COVID-19 test i New York for rejsende - Bus COVID-19 test i New York for rejsende - CityMD

Hvilken test skal bruges til flyrejsen?

Generelt må en PCR-test ikke være mere end 48 timer gammel og en antigentest (kviktest) ikke mere end 24 timer gammel. Klik her for at få mere information om flyrejsen under COVID-19. Husk altid at tjekke om dit flyselskab stiller krav til selve typen af coronatest.

Hvornår bør jeg blive testet?

Lad være med at vente til sidste øjeblik med at blive testet. Der vil være risiko for, at du ikke kan nå at få svar i tide, og dermed ikke kan boarde dit fly. Derfor anbefaler jeg at blive testet i god nok tid, så der i tilfælde af komplikationer vil være tid til at tage en ny test. Det er muligt, at der er mangel på personale på teststedet netop den dag, eller at der er mere travlt end sædvanligt, hvilket kan have indflydelse på, hvor lang tid der går, inden du modtager dit testsvar. Hvis det er muligt, så anbefaler jeg at tage en antigentest. Her får du svaret hurtigere end ved en PCR-test.

Når du er i New York, så bliv testet få dage inden din hjemtur. Spørg dem, om de vil sende resultatet på email, hvilken type test, de foretager, om der er omkostninger, og hvornår du kan forvente svar. Ting kan hurtigt ændre sig, for eksempel kan et udset teststed lukke eller flytte under dit ophold. Husk at få alle informationer på plads, så du kan nyde et bekymringsfrit ophold i New York.

Coronatest i JFK Airport

Alle på 4 år og derover kan få foretaget en COVID-19 test i JFK Lufthavn. Der ligger et teststed i Terminal 8, som du kan komme til med JFK AirTrain. Dog vil jeg ikke anbefale at blive testet der. Teststedet er nemlig ofte meget travlt, og det tager lang tid at administrere testen og udfylde alle formularer. På grund af dette er der risiko for, at du ikke når at få dit svar i tide, og det er netop derfor, jeg anbefaler at blive testet i byen i stedet.
Bemærk: det er også muligt at få en coronatest i eksempelvis Terminal 1 og 4, men disse kan hurtigt koste mellem $175 og $250.

Du kan måske også være interesseret i:

Hvor kan jeg blive testet for COVID-19 i New York?

Du kan blive testet for COVID-19 mange steder i New York. Læs mere her.
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev