9/11 Memorial og Financial District guidet tur i New York

Køb billetter nu
9/11 Memorial og Financial District guidet tur i New York

Det er en lærerig oplevelse at tage på 9/11 Memorial og Financial District guidet tur i New York. Her hører du ikke blot om terrorangrebet den 11. september 2001 og efterspillet, men også om Financial Districts historie, og hvordan det har været med til at forme New York og USA. Turens guide har sine personlige oplevelser fra terrorangrebet 11. september 2001, som han eller hun deler med dig og resten af turgruppen, mens I udforsker Ground Zero.

Book billetter til 9/11 Memorial og Financial District guidet tur her

Contents

Lower Manhattan og Financial District

Både den guidede tur om morgenen og om eftermiddagen starter ved St. Paul’s Chapel, mellem Fulton Street og Vesey Street. Turen starter med et besøg i St. Paul’s Chapel, inden I udforsker Ground Zero. Det er bedst at booke billetter online på forhånd, da turgruppen er lille, og der derfor er begrænsede pladser. Du kan bestille billetter online her. Sørg for at være ved mødestedet, mindst 10 minutter inden turen begynder, da den starter til tiden, og guiden ikke venter på folk.

Det er muligt at tilføje entré til 9/11 Museum til begge de guidede ture. Hvis du gerne vil besøge museet også, så sørg for at vælge ‘Med museum’, når du booker din guidede tur. Det er vigtigt, da det ikke er muligt at tilføje entré til 9/11 Museum, efter du har foretaget din bestilling.

911 Memorial and Financial District Tour in New York One World Observatory 9/11 Memorial og Financial District guidet tur i New York - 9/11 Memorial

Personlige fortællinger om 9/11 og St Paul’s Chapel

Alle husker, præcist hvor de var, og hvad de lavede, da de hørte om terrorangrebet den 11. september 2001. Guiden fortæller dig om sin personlige oplevelse af terrorangrebet og eftervirkningerne. I St. Paul’s Chapel ser du en rørende udstilling og hører om, hvordan kirken blev brugt som tilflugtssted efter angrebet. Har du valgt turen med inkluderet entré til  9/11 Museum, så giver guiden dig en kort intro til museet, og derefter udforsker du museet på egen hånd og i dit eget tempo.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis, som du kan printe ud eller fremvise på din mobiltelefon.

  • Varighed: 1,5 time
  • Afgangssted: St. Paul’s Chapel
  • Afgangstid: dagligt kl. 09.30, 10.30 og 14.00

Book 9/11 Memorial og Financial District guidet tur her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev