Alvin Ailey i New York billetter

Køb billetter nu
Alvin Ailey i New York billetter

Du kan sikkert og nemt købe dine Alvin Ailey i New York tickets online, inden du rejser. Denne moderne danseforestilling er med et af verdens førende dansekompagnier, Alvin Ailey American Dance Theater, der har hjemme i New York. Dansekompagniets popularitet skyldes især for at fusionere moderne danseteknikker med elementer fra afrikanske, caribiske og afroamerikanske dansekulturer i sit mangfoldige repetoire af danseværker, som er blevet særligt populært på grund af den kraftfulde dansestil, og ikke mindst de dygtige dansere.

Køb dine billetter til Alvin Ailey i New York her 

Contents

Alvin Ailey i New York

Alvin Ailey American Dance Theater, der blev grundlagt i 1958 af den banebrydende koreograf og danser Alvin Ailey, er et berømt amerikansk dansekompagni, der er kendt for sine bidrag til moderne dans, sin dedikation til afroamerikansk kulturelt udtryk gennem dans og for at fremme mangfoldighed og inklusion i danseverdenen. Kompagniet er baseret i New York City, men turnerer ofte i USA og i udlandet. I New York afholder Alvin Ailey American Dance Theater ofte særlige engagementer og sæsonforestillinger i New York City Center.

Erics tip: “Alvin Ailey opfører forskellige danse. Hvis du er i New York og gerne vil se et show, men ikke nødvendigvis en musical, er dette et udemærket alternativ. Og hvis du er fan af moderne dans, kan denne forestilling varmt anbefales.”

Hvordan køber jeg Alvin Ailey i New York billetter?

Det er nemt at købe billetter til Alvin Ailey NYC i linket nedenfor. Jeg anbefaler, at du køber Alvin Ailey New York City Center-billetter online, før du rejser til New York. Det sparer dig tid, og vigtigst af alt behøver du ikke at stresse over at finde billetter, når du endelig er i New York.

Det er enkelt at købe en billet:

  • Klik på linket og vælg den dato du vil afsted
  • Udfyld dine oplysninger og betal
  • Tjek din email for din bekræftigelse

Køb dine billetter til Alvin Ailey i New York her 

Alvin Ailey i New York billetter - Dans 2 Alvin Ailey i New York billetter - Dans 1

Information om forestillingen

  • Alle forestillingerne egner sig til børn fra 5 år
  • Varighed: forskelligt
  • Sted: New York City Center Theatre, 131 W 55th Street
  • Tilgængelighed: 

Køb dine billetter til Alvin Ailey i New York her 

Har du ikke lyst til at se Alvin Ailey?

Se en række andre Broadway-shows her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev