ARTECHOUSE i New York

Køb billetter nu
ARTECHOUSE i New York

ARTECHOUSE i New York er en kunstinstallation dedikeret til innovative installationer, der vil inspirere og efterlade dig beundret. Oplev en verden, hvor den digitale kunst er i centrum, og hvor augmented reality, virtual reality og interaktive udstillinger går sammen om at skabe en fordybende og sindsoprivende oplevelse.

Køb billetter til ARTECHOUSE her

Nu på udstilling: "Aṣẹ: Afro Frequencies"

ARTECHOUSE i New York

ARTECHOUSE i New York fascinerer de besøgende med sit evigt skiftende landskab af roterende udstillinger. Lokalet bliver vækket til live med fordybende digitale kunstværker og installationer, der skubber grænserne for kreativitet ved hvert udstillingsvindue.

ARTECHOUSE viser værker af nye mediekunstnere og giver de besøgende mulighed for at udforske det nyeste inden for kunst og teknologi ved hjælp af utrolige virtual reality-oplevelser og fantastiske projektionskort. Forbered dig på at blive forbløffet, når hver roterende udstilling afslører et nyt kapitel i den digitale kunsts udvikling.

Uanset om du er kunstentusiast, tech-aficionado eller bare nysgerrig efter det banebrydende, lover ARTECHOUSE i New York en uforglemmelig rejse ind i kunstens og teknologiens ubegrænsede verden af muligheder.

Køb billetter til ARTECHOUSE her

 

ARTECHOUSE i New York - Udstilling

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev