Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Bagageopbevaring i New York

Bagageopbevaring i New York

Køb billetter nu
Bagageopbevaring i New York

Bagageopbevaring i New York finder du flere steder rundt om på Manhattan. Er du blot på gennemrejse i New York, og vil du gerne på sightseeing uden at have din bagage med? Eller har du lejet en lejlighed, som du skal tjekke ud af tidligt på dagen, men du skal med et sent fly? Så er der mange steder i New York, du midlertidigt kan opbevare din kuffert eller taske. Der er ikke nogen bagageskabe ved eksempelvis Grand Central Terminal eller Port Authority, men der er dog andre muligheder. For blot 1 $ i timen kan du få din bagage opbevaret på Manhattan eller i et nærliggende område.

Book dit bagageopbevaring i New York her

Hvor kan du få opbevaret din bagage?

Knock Knock New York har et stort udvalg af steder på Manhattan, hvor du kan få din bagage opbevaret. De har også flere steder i New Yorks andre bydele, og de fortsætter med at udvide. Du kan vælge at opbevare dine tasker eksempelvis nær Penn Station eller Wall Street eller i Tribeca. Derudover er der endda bagageopbevaring i New Jersey og Williamsburg. Alle stederne med bagageopbevaring er under opsyn, så din kuffert eller taske er i sikre hænder. Du kan dermed nyde alt det, New York har at byde på, uden at skulle bekymre dig om din bagage.

Hvordan fungerer det?

Det er let at bruge bagageopbevaring i New York. På websitet skal du søge efter et sted med bagageopbevaring i det ønskede område. Det kræver blot et par enkle trin at oprette en konto, og når du har bestilt, får du tilsendt en QR-kode til din e-mail. Scan denne kode på din telefon, der hvor du har valgt, din bagage skal opbevares. Du modtager så en en strip med en unik nummerkode, som du sætter på din taskes lynlås, og så giver du tasken til personalet. Du kan hente din bagage, når du vil (vær dog opmærksom på bagageopbevaringsstedets åbningstider) ved at scanne QR-koden igen og betale for de timer, du har brugt bagageopbevaring. Nemmere bliver det ikke! Det koster kun 1 $ per time for et stykke bagage, og forsikring er inkluderet i prisen. Du behøver ikke kontakte stedet og skal ikke betale noget overhovedet, hvis dine planer ændrer sig, og du alligevel ikke skal bruge bagageopbevaringen.

Book din bagageopbevaring i New York here

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter