Bagageopbevaring i New York

Køb billetter nu
Bagageopbevaring i New York

Bagageopbevaring i New York finder du flere steder rundt om på Manhattan. Er du blot på gennemrejse i New York, og vil du gerne på sightseeing uden at have din bagage med? Eller har du lejet en lejlighed, som du skal tjekke ud af tidligt på dagen, men du skal med et sent fly? Så er der mange steder i New York, du midlertidigt kan opbevare din kuffert eller taske. Der er ikke nogen bagageskabe ved eksempelvis Grand Central Terminal eller Port Authority, men der er altid andre muligheder tæt på. Fra kun $5,90 pr. dag kan du få din bagage opbevaret på Manhattan eller i et nærliggende område.

Book din bagageopbevaring i New York her

Hvor kan du få opbevaret din bagage?

Bounce har et stort udvalg af steder på Manhattan, hvor du kan få din bagage opbevaret. De har også flere steder i New Yorks andre bydele, og de fortsætter med at udvide. Du kan vælge at opbevare dine tasker eksempelvis nær Penn Station, Grand Central, Times Square eller Wall Street. Derudover er der endda bagageopbevaring i New Jersey og Brooklyn. Alle stederne med bagageopbevaring er under opsyn, så din kuffert eller taske er i sikre hænder. Du kan dermed nyde alt det, New York har at byde på, uden at skulle bekymre dig om din bagage.

Hvordan fungerer det?

Det er let at bruge bagageopbevaring i New York. På hjemmesiden kan du søge efter et sted med bagageopbevaring i det ønskede område. Det kræver blot et par enkle trin, og så kan du reservere plads til dine tasker, og du modtager en bekræftelse via e-mail med alt vigtig information. Medarbejderen vil checke din bagage ind, når du er henne ved det sted, hvor du vil have din bagage opbevaret. Du kan hente din bagage, når du vil (vær dog opmærksom på bagageopbevaringsstedets åbningstider). Vis ordrebekræftelsen, når du henter din bagage. Du betaler for det antal dage, du har benyttet dit af bagageopbevaringen, helt kontantfrit. Nemmere bliver det ikke! Det koster fra kun $5,90 pr. dag per stykke bagage.

Book din bagageopbevaring i New York here

Hvor kan man opbevare bagage i NYC?

Du kan opbevare din bagage forskellige steder på Manhattan. Læs mere, og book bagageopbevaring her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev