Bagageopbevaring i New York

Køb billetter nu
Bagageopbevaring i New York

Bagageopbevaring i New York finder du flere steder rundt om på Manhattan. Er du blot på gennemrejse i New York, og vil du gerne på sightseeing uden at have din bagage med? Eller har du lejet en lejlighed, som du skal tjekke ud af tidligt på dagen, men du skal med et sent fly? Så er der mange steder i New York, du midlertidigt kan opbevare din kuffert eller taske. Der er ikke nogen bagageskabe ved eksempelvis Grand Central Terminal eller Port Authority, men der er dog andre muligheder. For blot 1 $ i timen kan du få din bagage opbevaret på Manhattan eller i et nærliggende område.

Book dit bagageopbevaring i New York her

Hvor kan du få opbevaret din bagage?

LuggageHero New York har et stort udvalg af steder på Manhattan, hvor du kan få din bagage opbevaret. De har også flere steder i New Yorks andre bydele, og de fortsætter med at udvide. Du kan vælge at opbevare dine tasker eksempelvis nær Penn Station eller Wall Street eller i Tribeca eller Hell’s Kitchen. Derudover er der endda bagageopbevaring i New Jersey og Williamsburg. Alle stederne med bagageopbevaring er under opsyn, så din kuffert eller taske er i sikre hænder. Du kan dermed nyde alt det, New York har at byde på, uden at skulle bekymre dig om din bagage.

Hvordan fungerer det?

Det er let at bruge bagageopbevaring i New York. På hjemmesiden kan du søge efter et sted med bagageopbevaring i det ønskede område. Det kræver blot et par enkle trin at oprette en konto, og du modtager et link til din bookingside via e-mail eller sms. På din bookingside kan du starte opbevaringstiden, når du er henne ved det sted, hvor du vil have din bagage opbevaret. Du får udleveret en sikkerhedsforsegling, som du kan sikre din taske eller kuffert med. Du kan hente din bagage, når du vil (vær dog opmærksom på bagageopbevaringsstedets åbningstider), og stop opbevaringstiden på din bookingside. Vis afhentningsbekræftelsen, som du kan se på din bookingside, når du henter din bagage. Du betaler for det antal timer, du har benyttet dit af bagageopbevaringen. Nemmere bliver det ikke! Det koster kun 1 $ per time per stykke bagage samt et servicegebyr på 2 $. Forsikring er inkluderet i prisen.

Book din bagageopbevaring i New York here

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter