Bayonne Cruise Port i New Jersey (Cape Liberty Cruise Port)

Bayonne Cruise Port i New Jersey Cape Liberty Cruise Port

Bayonne Cruise Port i New Jersey, officielt kaldet Cape Liberty Cruise Port, er New Yorks krydstogtterminal for Royal Caribbean og Celebrity Cruises. Krydstogter afgår og vender tilbage til denne Cruise Terminal i New Jersey.

Bayonne Cruise Terminal ligger i Bayonne, New Jersey, hvilket er grunden til, at Cape Liberty Cruise Port ofte forveksles med Bayonne Cruise Port. Begge navne henviser til den samme Cruise Terminal.

Contents

Bayonne Cruise Port

Når du tager på krydstogt fra New York, er der gode chancer for, at krydstogtskibet afgår fra Bayonne i New Jersey. Det er her Cape Liberty Cruise Port, eller Bayonne Cruise Port, ligger.

Afgang fra Bayonne Cruise Port

Før krydstogtet vil du modtage en boardingtid. På den måde ved du præcis, hvad tid du skal være ved Cruise Terminalen. Dette gøres, så menneskemængden ved terminalen kan reguleres.
Alle ankommer altid til Cape Liberty Cruise Port i bil, taxa eller anden form for transfer. Faktisk er det slet ikke muligt at komme dertil med offentlig transport.

Når du ankommer til Cruise Port skal du aflevere din kuffert uden for terminalen til en fra cruise-båden. Du forsætter herefter ind til Sikkerheds- og paskontrol, og derefter går du ombord på skibet. Din kuffert vil allerede være på dit værelse på skibet.

Bayonne Cruise Port i New Jersey Cape Liberty Cruise Port - Cruise terminal Bayonne Cruise Port i New Jersey Cape Liberty Cruise Port - Transfer

Ankomme ved Bayonne Cruise Port

Et par dage før du vender tilbage til Bayonne Cruise Port, vil du på selve krydstogtet få at vide, hvornår du kan gå fra skibet.

Aftenen før ankomst kan du vælge at få din bagage afhentet. Hvis du vælger denne mulighed, skal du sørge for at have de ting, du stadig har brug for, med dig. Når du går fra borde næste morgen, henter du dine kufferter i terminalen. Du kan nemt finde din kuffert med dit dæk- eller værelsesnummer.

Du kan også vælge at medbringe din egen kuffert, når du går i land. Det kan dog tage lidt længere tid.

Når du går i land fra krydstogtskibet, skal du hente din bagage, hvis det er nødvendigt, og derefter fortsætte din rejse. Når du kommer tilbage, er der ingen told eller andre sikkerhedskontroller du skal gennem. Inden for en halv time vil du være helt klar til at tage af sted.

Transfer til og fra Bayonne, New Jersey

Hvis du rejser til Cape Liberty Cruise Port fra Manhattan eller omvendt, skal du huske på, at køreturen kan tage noget tid, fordi havnen ligger ret langt fra byen.

Det er derfor, jeg ikke anbefaler at tage en gul taxa. Det er ikke kun, fordi du krydser en statsgrænse, og taxaen derfor kan opkræve en særlig takst, men også fordi der ofte er en lang kø af biler foran terminalen, før et krydstogt afgår. Du kan ikke komme ud på dette tidspunkt, og taxameteret bliver ved med at køre, hvilket også kan øge prisen på taxaturen.

Personligt synes jeg, at det er mest praktisk med en “bilservice” med chauffør. Du bliver hentet ved døren til dit hotel på Manhattan og kørt direkte til Bayonne Cruise Port. Hvis du arrangerer alt på forhånd, er du sikker på, at du ikke får uventede udgifter.

Book din transfer fra Manhattan til Cape Liberty Cruise Port her

Da der ikke er offentlig transport til og fra krydstogtshavnen, er alle afhængige af taxaer og andre transportmidler. Det kan gøre det svært at få fat i en taxa eller en Uber eller Lyft. Det er endnu en grund til, at det er praktisk at arrangere en transfer på forhånd, så du kan fortsætte din rejse uden bekymringer.

Book din transfer fra Cape Liberty Cruise Port til Manhattan her

Bayonne Cruise Port i New Jersey Cape Liberty Cruise Port - Manhattan

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev