Big Bus i New York

Køb billetter nu
Big Bus i New York

Big Bus i New York er en af byens største udbydere af hop-on-hop-off-busture. En tur med hop-on-hop-off-bus er en ideel måde at se meget af New York på, i løbet af kort tid. Det er desuden en god måde at lære byen at kende på, og derfor en smart at gøre på en af de første dage af din ferie.

Køb dine billetter til Big Bus i New York her

Big Bus-ruter

Med hop-on-hop-off-bus har du friheden og fleksibiliteten til at sætte din egen dagsorden. Du kan stå af ved nogle af stoppestederne og besøge seværdigheder eller udforske området nærmere. Du kan selvfølgelig også tage den afslappende løsning og tage hele ruten rundt uden at stige af undervejs. Big Bus i New York tilbyder de følgende fem forskellige ruter:

 • Uptown-ruten
 • Downtown-ruten
 • Harlem-ruten
 • Brooklyn-ruten
 • Aftenturen (Night Tour)

Uptown-ruten (omkring 1,5 time)

På Uptown-ruten kører bussen gennem gaderne i Midtown Manhattan og Upper East Side. Undervejs ser du en række af Manhattans mest berømte vartegn såsom Grand Central Terminal, Chrysler Building og The Met.

Downtown-ruten (omkring 1,5 time)

Downtown-ruten tager dig med på opdagelse gennem nogle af New Yorks mest kendte kvarterer såsom SoHo, Chinatown og Financial District. Der er rigeligt med muligheder for at få gode feriefotos i kassen undervejs, for bussen kører blandt andet forbi Empire State Building, One World Trade Center og Flatiron Building.

Big Bus i New York - Bus Big Bus i New York - Udsigt

Harlem-ruten (omkring 1 time og 10 minutter)

Harlem-ruten tager dig forbi Harlem og Upper West Sides’ højdepunkter. Fra bussen ser du den imponerende Central Park, og de gader og skyskrabere der omgiver parken. American Museum of Natural History, Cathedral of St. John the Divine og Apollo Theatre er blandt de seværdigheder, bussen passerer.

Brooklyn-ruten (omkring 1,5 time)

Vil du gerne på en rundtur med bus gennem Brooklyn? Så skift til Brooklyn-ruten ved stoppested 13 på Downtown-ruten. På denne rute får du en introduktion til Brooklyn, som er New York Citys tættest befolkede område. Vejen går forbi de hovedattraktionerne såsom Brooklyn Bridge, Flatbush, Barclays Center og Brooklyn Botanic Garden.

Aftenturen (omkring 2 timer)

New York tager sig helt anderledes ud, når det er blevet mørkt. Fra bussen har du en fantastisk udsigt over byens summende gader og til verdensberømte seværdigheder som Rockefeller Center, Times Square or Empire State Building. Bussen kører dig over over Manhattan Bridge til Brooklyn, og herfra har du en super udsigt over Manhattans skyline. Modsat de andre ruter er dette ikke en hop-on-hop-off-tur, og derfor kan du ikke hoppe af undervejs, men kører med på hele ruten.

Erics tip: Start din hop-on-hop-off-tur tidligt om morgenen, hvor der ikke er så travlt. Lykkedes det dig at få en god plads, så bliv siddende, og nyd turen. Jeg kan ikke anbefale at bruge hop-on-hop-off-busserne som transportmiddel, da de ofte kører en omvej og er langsomme.

Big Bus i New York - Times Square om aftenen Big Bus i New York - Night Tour

Big Bus-billetter

Du kan vælge mellem flere slags billetter: ‘’Classic,’’ ‘’Premium,’’ ‘’Deluxe’’ eller ‘’Panoramic Night Tour.’’ Med en classic-billet kan du benytte Uptown- og Downtown-ruten en dag. Tager du billetten i brug inden kl. 15.00, er billetten gyldig resten af dagen. Bruger du billetten første gang, efter kl. 15.00 er den derimod gyldig i 24 timer, og dermed er den også gyldig noget af den følgende dag. En premium-billet giver dig 2 dages adgang til Uptown- og Downtown-ruten, plus du kan vælge at tage én af de øvrige ruter: Brooklyn, Harlem eller aften. Køber du en deluxe-billet kan du benytte alle Big Bus-ruter i 2 dage, og med i prisen er også ét sightseeing-cruise. Uanset hvilken billet du vælger, får du udleveret høretelefoner, som du kan sætte til i bussen for at lytte til den professionelle guide, der kærer med. Guiden fortæller om New Yorks historie og kommer med interessante fakta om de seværdigheder, I passerer.

Har du planer om at købe et New York Pass? Dette rabatkort inkluderer en billet til Big Bus i New York, der kan bruges på Uptown- og Downtown-ruten.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis med al den nødvendige information. Du kan enten printe værdibeviset ud eller vise det på din mobiltelefon ved et af stoppestederne og hoppe på bussen.

Download New York Big Bus-kortet her

 • Afgangstider og startsteder:
  • Downtown-ruten: mellem kl. 08.00 og 17.00: jævnlige afgange fra Times Square (stoppested nr. 1)
  • Uptown-ruten: mellem kl. 09.00 og 17.00: jævnlige afgange fra Carnegie Hall (stoppested nr. 17)
  • Brooklyn-ruten: kl. 10.00, 12.00 og 14.00: hver time fra Battery Park (stoppested nr. 29)
  • Harlem-ruten: kl. 10.00, 12.00 og 14.00: hver time fra Columbus Circle (stoppested nr. 33)
  • Aftenturen (Night Tour): mellem kl. 18.00 og 20.00: hver halve time fra Times Square (stoppested nr. 37)
 • Busserne kører ikke nytårsaften
 • Børn under 3 år kører gratis med

Book Big Bus billetter her

Læs om andre hop-on hop-off-busselskaber i New York

Big Bus i New York - Kryds ved Times Square

Hvor lang tid varer en New York Big Bus Tour?

Der er forskellige busruter. Turen varer mellem 2 og 2,5 time, afhængigt af ruten. Læs om de forskellige ruter her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter