Big Bus i New York

Køb billetter nu
Big Bus i New York

Big Bus i New York er en af byens største udbydere af hop-on-hop-off-busture. En tur med hop-on-hop-off-bus er en ideel måde at se meget af New York på, i løbet af kort tid. Det er desuden en god måde at lære byen at kende på, og derfor en smart at gøre på en af de første dage af din ferie.

På turen kan du se størstedelen af de berømte seværdigheder. Du kan enten stå af ved de forskellige stoppesteder for at gå på opdagelse eller besøge seværdigheder. Eller du kan slappe af og blive i bussen hele vejen, mens du lytter til audioguiden.

Køb dine billetter til Big Bus i New York her

Big Bus-ruter

Med hop-on-hop-off-bus har du friheden og fleksibiliteten til at sætte din egen dagsorden. Big Bus i New York tilbyder i øjeblikket tre forskellige ruter:

 • Downtown-ruten
 • Uptown-ruten
 • Aften-ruten
 • Brooklyn Tour

Downtown-ruten (omkring 2 timer)

Downtown-ruten tager dig med på opdagelse gennem nogle af New Yorks mest kendte kvarterer såsom SoHo, Chinatown og Financial District. Der er rigeligt med muligheder for at få gode feriefotos i kassen undervejs, for bussen kører blandt andet forbi Empire State Building, One World Trade Center og Flatiron Building. Hvis du vil, kan du stå af bussen for at se Frihedsgudinden, besøge 9/11-museet og udforske de forskellige kvarterer yderligere.

Erics tip: “Start din hop-on-hop-off-tur tidligt om morgenen, hvor der ikke er så travlt. Lykkedes det dig at få en god plads, så bliv siddende, og nyd turen. Jeg kan ikke anbefale at bruge hop-on-hop-off-busserne som transportmiddel, da de ofte kører en omvej og er langsomme.”

Uptown-ruten (omkring 2 timer)

På Uptown-ruten kører bussen gennem gaderne i Midtown Manhattan og Upper East Side. Undervejs ser du en række af Manhattans mest berømte vartegn såsom Grand Central Terminal, Chrysler Building og The Met.

Big Bus i New York - Bus Big Bus i New York - Udsigt

Aftenturen (omkring 1,5 – 2 timer)

New York tager sig helt anderledes ud, når det er blevet mørkt. Fra bussen har du en fantastisk udsigt over byens summende gader og til verdensberømte seværdigheder som Flatiron Building, Times Square or Empire State Building. Bussen kører dig over over Manhattan Bridge til Brooklyn, og herfra har du en super udsigt over Manhattans skyline. Modsat de andre ruter er dette ikke en hop-on-hop-off-tur, og derfor kan du ikke hoppe af undervejs, men kører med på hele ruten.

Bestil dine billetter til Big Bus aften-ruten her

Big Bus i New York - Times Square om aftenen Big Bus i New York - Night Tour

Brooklyn Tour (omkring 3 timer)

Vil du med på en bustur gennem Brooklyn? På denne tur vil du blive introduceret til det mest befolkede område i New York City: Brooklyn. Oplev DUMBO, et kvarter i Brooklyn fyldt med kunstgallerier, kaffebarer og brostensbelagte gader. Her besøger du Jacques Torres Chocolate til en chokoladesmagning og et photoshoot! Undervejs kan du nyde udsigten over Manhattans skyline.

Køb dine billetter til Big Bus Brooklyn-turen her

Big Bus-billetter

Big Bus tilbyder forskellige typer af billetter:

 • Downtown ruten: adgang hele dagen kun til Downtown-ruten
 • 1-dags billet: adgang hele dagen til både Downtown- og Uptown-ruterne
 • 2-dages billet: 2 dage med fuld adgang til Downtown og Uptown-ruterne

Uanset hvilken billet du vælger, får du udleveret høretelefoner, som du kan sætte til i bussen for at lytte til audioguiden. Guiden fortæller om New Yorks historie og kommer med interessante fakta om de seværdigheder, I passerer.

Har du planer om at købe et New York Pass? Dette rabatkort inkluderer en billet til Big Bus i New York, der kan bruges på Uptown- og Downtown-ruten.

Big Bus i New York - Kryds ved Times Square

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis med al den nødvendige information. Du kan enten printe værdibeviset ud eller vise det på din mobiltelefon ved et af stoppestederne og hoppe på bussen.

 • Afgangstider og startsteder:
  • Downtown-ruten: mellem kl. 09.00 og 16.00: jævnlige afgange fra Times Square
  • Uptown-ruten: mellem kl. 09.00 og 16.00: jævnlige afgange fraTimes Square
 • Busserne kører ikke Thanksgiving og nytårsaften
 • Børn under 3 år kører gratis med

Book Big Bus billetter her

Læs om andre hop-on hop-off-busselskaber i New York

Hvor meget koster en Big Bus Hop on Hop Off billet?

Big Bus Hop on Hop off billetter koster fra 407 kr.

Hvor lang tid tager en tur i Big Bus?

Der er forskellige ruter bussen tager. Alt afhængigt af hvilken rute du ønsker, kan det tage fra 2 til 2.5 time. Læs mere om ruterne her.

Er Big Bus i NYC turen værd?

Ja, jeg anbefaler især førstegangsbesøgere at hoppe på Big Bus. Du får en hel masse at se på kort tid. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev