Big Bus i New York

Køb billetter nu
Big Bus i New York

Big Bus i New York er en af byens største udbydere af hop-on-hop-off-busture. En tur med hop-on-hop-off-bus er en ideel måde at se meget af New York på, i løbet af kort tid. Det er desuden en god måde at lære byen at kende på, og derfor en smart at gøre på en af de første dage af din ferie.

Køb dine billetter til Big Bus i New York her

Contents

Big Bus-ruter

Med hop-on-hop-off-bus har du friheden og fleksibiliteten til at sætte din egen dagsorden. Du kan stå af ved nogle af stoppestederne og besøge seværdigheder eller udforske området nærmere. Du kan selvfølgelig også tage den afslappende løsning og tage hele ruten rundt uden at stige af undervejs. Big Bus i New York tilbyder i øjeblikket tre forskellige ruter:

  • Uptown-ruten
  • Downtown-ruten
  • Aften-ruten

Uptown-ruten (omkring 2 timer)

På Uptown-ruten kører bussen gennem gaderne i Midtown Manhattan og Upper East Side. Undervejs ser du en række af Manhattans mest berømte vartegn såsom Grand Central Terminal, Chrysler Building og The Met.

Downtown-ruten (omkring 2 timer)

Downtown-ruten tager dig med på opdagelse gennem nogle af New Yorks mest kendte kvarterer såsom SoHo, Chinatown og Financial District. Der er rigeligt med muligheder for at få gode feriefotos i kassen undervejs, for bussen kører blandt andet forbi Empire State Building, One World Trade Center og Flatiron Building.

Big Bus i New York - Bus Big Bus i New York - Udsigt

Aftenturen (omkring 1,5 – 2 timer)

New York tager sig helt anderledes ud, når det er blevet mørkt. Fra bussen har du en fantastisk udsigt over byens summende gader og til verdensberømte seværdigheder som Rockefeller Center, Times Square or Empire State Building. Bussen kører dig over over Manhattan Bridge til Brooklyn, og herfra har du en super udsigt over Manhattans skyline. Modsat de andre ruter er dette ikke en hop-on-hop-off-tur, og derfor kan du ikke hoppe af undervejs, men kører med på hele ruten.

Bestil dine billetter til Big Bus aften-ruten her

Big Bus i New York - Times Square om aftenen Big Bus i New York - Night Tour

Brooklyn-ruten (omkring 2 timer)

Vil du gerne på en rundtur med bus gennem Brooklyn? På denne rute får du en introduktion til Brooklyn, som er New York Citys tættest befolkede område. Vejen går forbi de hovedattraktionerne såsom Brooklyn Bridge, Flatbush, Barclays Center og Brooklyn Botanic Garden.

Big Bus Brooklyn Tour kører ikke i øjeblikket. Den eneste tilgængelige mulighed er Brooklyn Sightseeing Bus Tour, men en anden god måde at udforske Brooklyn på er ved at leje en cykel.

Erics tip: “Start din hop-on-hop-off-tur tidligt om morgenen, hvor der ikke er så travlt. Lykkedes det dig at få en god plads, så bliv siddende, og nyd turen. Jeg kan ikke anbefale at bruge hop-on-hop-off-busserne som transportmiddel, da de ofte kører en omvej og er langsomme.”

Big Bus-billetter

Du kan vælge mellem flere slags billetter: ‘’Discover,’’ ‘’Essential’’ ‘’Explore’’ eller en billet til aftenturen. Med en discover-billet kan du benytte Downtown-ruten i en dag. Tager du billetten i brug inden kl. 15.00, er billetten gyldig resten af dagen. En essential-billet giver dig 1 dags adgang til både Uptown- og Downtown-ruten. Køber du en explore-billet får du 2 dages adgang til Big Bus’ Uptown og Downtown rute.

Uanset hvilken billet du vælger, får du udleveret høretelefoner, som du kan sætte til i bussen for at lytte til den professionelle guide, der kærer med. Guiden fortæller om New Yorks historie og kommer med interessante fakta om de seværdigheder, I passerer.

Har du planer om at købe et New York Pass? Dette rabatkort inkluderer en billet til Big Bus i New York, der kan bruges på Uptown- og Downtown-ruten.

Big Bus i New York - Kryds ved Times Square

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis med al den nødvendige information. Du kan enten printe værdibeviset ud eller vise det på din mobiltelefon ved et af stoppestederne og hoppe på bussen.

  • Afgangstider og startsteder:
    • Downtown-ruten: mellem kl. 09.00 og 16.00: jævnlige afgange fra Times Square
    • Uptown-ruten: mellem kl. 09.00 og 16.00: jævnlige afgange fraTimes Square
  • Busserne kører ikke Thanksgiving og nytårsaften
  • Børn under 3 år kører gratis med

Book Big Bus billetter her

Læs om andre hop-on hop-off-busselskaber i New York

Hvor lang tid varer en New York Big Bus Tour?

Der er forskellige busruter. Turen varer mellem 2 og 2,5 time, afhængigt af ruten. Læs om de forskellige ruter her.

Er Big Bus i New York turen værd?

Ja, jeg anbefaler særligt førstegangsbesøgende at tage med Big Bus. Du får set en masse af byen på kort tid. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev