Billige helikopterture over New York

Køb billetter nu
Billige helikopterture over New York

Billige helikopterture over New York byder på muligheden for at se byens vartegn højt oppefra. At tage på en helikoptertur er en af de ting, jeg allerbedst kan lide at gøre i New York. Det er dog ikke helt billigt. Mange af helikopterne letter fra en heliport på Lower Manhattan. Det er nemt at komme dertil, hvilket også betyder, at disse ture er forholdsvist dyre. Ønsker du et godt og billigt alternativ, så vælg en helikoptertur med afgang fra en heliport uden for Manhattan.

Contents

Billig helikoptertur NYC

Vil du gerne på en helikoptertur i New York, men har du et begrænset budget, og er du villig til at tage lidt længere væk for at komme afsted? Så bestil en af de nedenstående ture i helikopterover Manhattan. De byder på den fulde oplevelse, men til en lavere pris. Helikopterne letter fra en flyveplads i New Jersey, som ligger en ret kort køretur fra Manhattan.

Den billigste helikoptertur

Den korte helikoptertur tager mellem 12 og 15 minutter. Det lyder måske ikke af meget, men det er tid nok til at se mange af byens højdepunkter. For eksempel kan du nyde den flotte udsigt til Frihedsgudinden, Ellis Island, Wall Street og Brooklyn Bridge. En uforglemmelig oplevelse, der kun koster ca. 1,409 kr.!

Book den billigste helikoptertur her

Helikoptertur inkl. Central Park

Vil du gerne på en længere flyvetur og også få muligheden for at beundre Central Park fra luften? Så vælg denne helikoptertur på mellem 17 og 19 minutter. Efter takeoff sætter helikopteren kursen mod Frihedsgudinden og Downton Manhattan, og herefter følger den East River nordpå. Du kan bl.a. opleve Empire State Building og Midtown Manhattan, inden du flyver hen over Central Park og mod Hudson River. Herefter flyver helikopteren retur til New Jersey. For ca. 1658 kr. kan du nyde en udsigt uden sidestykke over New York City.

Book en helikoptertur inkl. Central Park her

Lang helikoptertur

Vil du gerne på den ultimative tur i helikopter? Så vælg den længste flyvetur til ca. 1,938 kr., som tager mellem 20 og 25 minutter. På denne ekstra lange tur flyver helikopteren i en store cirkel hele vejen rundt på Manhattan. Eftersom helikopteren flyver helt op til Bronx, kan du endda se Yankee Stadium. Derudover ser du alle de seværdigheder, som man kommer forbi på de to ovennævnte ture, heriblandt Frihedsgudinden og Empire State Building.

Book den lange helikoptertur her

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet. Du kan også vælge at fremvise værdibeviset på din mobiltelefon.

  • Varighed: afhænger af turen
  • Afgangssted: Kearny, New Jersey Heliport. Den nemmeste måde at komme frem på er med PATH-tog til Journal Square station (2.75 $). Fra stationen kan du tage en Uber eller taxa det sidste stykke vej til flyvepladsen, og den køretur tager ca. ti minutter. Hvis du gerne vil køres i bil fra Manhattan til flyvepladsen, så anbefaler jeg, at du bestiller transfer til Kearny heliport her på forhånd.
  • Afgangstid: dagligt, mellem kl. 9.00 og 17.00.
  • Alder: for alle aldre. Børn mellem 0 og 1 år kan komme med for en lavere pris, og skal sidde på skødet af en voksen.
  • Sørg venligst for at møde op mindst 1 time inden afgang.
  • Der er plads til maks. 6 personer i en helikopter.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev