Brooklyn Brewery and Beer Tour

Brooklyn Brewery and Beer Tour

Brooklyn Brewery and Beer Tour er lige sagen for enhver ølentusiast, der gerne vil vide mere  om New Yorks lokale bryggerier og øl fra mikrobryggerier. En professionel guide tager dig og resten af turgruppen med til fire hotspots, når det kommer til øl i New York. Undervejs lærer du om bryggeriernes historie og om deres øl. Du får selvfølgelig også chancen for at smage på de lokale øl.

Book Brooklyn Brewery and Beer Tour her

Denne tur er i øjeblikket ikke tilgængelig. Alternativt kan du tage Underground Brooklyn Brew Tour

Fire bryggerier i New York

Turen starter ved Birreria Brewery i Flatiron District. Det er et af de få bryggerier, som ligger på Manhattan. Når du har smagt på deres hjemmebryggede øl, går turen videre til det næste og mest kendte stop på turen: Brooklyn Brewery i Williamsburg. Brooklyn Brewerys øl, heriblandt Brooklyn Lager, er meget populære i New York, og populariteten spreder sig hurtigt verden over. Du kan tilmed købe dem i Danmark! Denne øl er simpelthen et must på en guidet tur til bryggerier i New York.

Næste stop er Spuyten Duyvil, der også ligger i Brooklyn. Det er ikke et bryggeri, men en bar, som siges at være den bedste ølbar i New York. Her bliver du budt på smagsprøver af forskellige øl fra mikrobryggerier serveret med lækre kød- og ostesnacks til. Efter denne ølsmagning, sætter du sammen med resten af turgruppen kursen mod det sidste stop. Transport mellem stederne er inkluderet i turens pris. Sidste stop er SingleCut Beersmiths i Astoria, Queens, hvor du får turens sidste ølsmagning. Herefter tager guiden dig tilbage til Manhattan. Du kan vælge mellem forskellige steder at blive sat af.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du kan printe ud og bruge som billet. Alternativt kan du bruge værdibeviset som e-billet og vise det frem på din mobiltelefon.

  • Varighed: 4,5 timer
  • Afgangssted: Birreria Brewery in Flatiron District, Manhattan
  • Afgangstid: lørdag og søndag klokken 11.30

Book Brooklyn Brewery and Beer Tour her

Brooklyn Brewery and Beer Tour - Birreria Brooklyn Brewery and Beer Tour Brooklyn Brewery

Guidet tur med ølsmagning

Synes du, den ovennævnte tur er lidt for dyr? Så vælg dette billigere alternativ. Her besøger du et udvalg af barer og et tasting room på et bryggeri i Brooklyn, hvor du kan nyde øl brygget lokalt. Derudover tager guiden dig med rundt i det omkringliggende kvarter Williamsburg. Inkluderet er også en frokost bestående af pizza.

Book guidet tur til et bryggeri her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev