Brooklyn Brewery and Beer Tour

Køb billetter nu
Brooklyn Brewery and Beer Tour

Brooklyn Brewery and Beer Tour er lige sagen for enhver ølentusiast, der gerne vil vide mere  om New Yorks lokale bryggerier og øl fra mikrobryggerier. En professionel guide tager dig og resten af turgruppen med til New Yorks øl-hotspots og fortæller undervejs mere om bryggeriernes historie og deres produkter. Du får selvfølgelig også chancen for at smage på de lokale øl.

Book Brooklyn Brewery and Beer Tour her

Contents

Brooklyn Brewery and Beer Tour

Denne øl-tour begynder på Wild East Brewing Company, et bryggeri, der ligger midt i Brooklyn. De brygger deres øl ved hjælp af både traditionelle teknikker og moderne innovationer, hvilket resultere i en række af klassiske og progressive øl. Her kan du smage en af deres hazy IPA’s, fadlagrede øl eller farmhouse ale.

Efter besøget på bryggeriet går turen videre mod Sunset Park i Brooklyn. Her skal du besøge Five Boroughs Brewing. Som navnet antyder, kommer ølbryggerne fra de fem bydele i New York for at skabe øl, der forener folk. . Du vil ikke kun kunne smage deres IPA, Pilsner eller Hoppy Lager, men du vil også få et glimt af deres kvalitetslaboratorium.

Turens sidste stop er på Big aLICe Barrel Room (nej, det er ikke en tastefejl). Det er et licenseret gårdbryggeri i staten New York, hvilket betyder, at de udelukkende arbejder med landmænd i staten for at skabe ægte lokale øl. Prøv en af deres prisvindende sours, stouts eller lagers.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du kan printe ud og bruge som billet. Alternativt kan du bruge værdibeviset som e-billet og vise det frem på din mobiltelefon.

  • Varighed: 3,5 timer
  • Afgangssted: Wild East Brewing Company i Brooklyn

Book Brooklyn Brewery and Beer Tour her

Brooklyn Brewery and Beer Tour - øl hotspot Brooklyn Brewery and Beer Tour - lokalt bryggeri

Brooklyn Pub Crawl

Synes du, den ovennævnte tur er lidt for dyr? Så vælg dette billigere alternativ. Her besøger du et udvalg af barer og klubber i Brooklyn. Derudover tager guiden dig med rundt i det omkringliggende kvarter Williamsburg. Du får lov at nyde en tur i området og ikke mindst en sjov aften i byen.

Book Brooklyn Pub Crawl her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev