Bryllupsfotograf i New York

Bryllupsfotograf i New York

En bryllupsfotograf i New York er et must, hvis I skal giftes i The Big Apple! I vil naturligvis gerne have jeres store dag foreviget, men det er ikke nemt at finde en bryllupsfotograf i New York til en rimelig pris. I får muligvis det bedste resultat, hvis I benytter jer af en professionel fotograf, men det er en rigtig dyr fornøjelse. Heldigvis for jer, så har jeg fundet det perfekte alternativ! En kvinde, der har boet i New York i over 25 år, og som kan tage jer med til byens mest fotogene steder! Her kan hun tage bryllupsbilleder af jer til en yderst rimelig pris.

Book en bryllupsfotograf i New York her

Bryllupsbilleder i New York

Mirjam garanterer jer et sjovt photoshoot. Hun er ikke professionel (bryllups)fotograf, men jeg kender hende personligt, og hun sørger for I får jeres bryllupsdag foreviget for en brøkdel af den pris, som en officiel fotograf ville kræve. Vil I gerne giftes i New York og få dagen foreviget på en underholdende måde, samtidig med I undgår at betale en formue for bryllupsbillederne? Så kan jeg varmt anbefale at booke Mirjam! Hun finder sammen med jer ud af, hvilket sted eller steder, der er bedst at tage billederne. Det kan f.eks. Være ved selve vielsen eller ved et photoshoot i New York et eller flere steder. Bagefter modtager I alle de billeder, der er blevet taget, digitalt. De bliver ikke redigeret særligt meget. Mirjam kan endda være vidne ved vielsen, hvis I har brug for det.

Bryllupsfotograf i New York - Central ParkBryllupsfotograf i New York - Brooklyn

Praktisk information

Efter din bestilling modtager du inden for 48 timer en bekræftelse fra Mirjam. Tid og sted(er) bliver bekræftet, når I har skrevet sammen om mulighederne.

  • Varighed: 4 timer
  • Sted: efter aftale
  • Pris: en fast pris på 350 euro for 4 timer. Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen. Det er almindeligt at drikkepenge er mellem 18 og 20 % af prisen.
  • Billederne bliver taget med den nyeste iPhone.
Book en bryllupsfotograf i New York her

Bryllupsfotograf i New York - Brooklyn BridgeBryllupsfotograf i New York - Gade

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev