Chinatown og Little Italy Food Tour

Køb billetter nu
Chinatown og Little Italy Food Tour

På en Chinatown og Little Italy Food Tour får du lejlighed til at udforske de to kvarterer på Manhattan, og undervejs smager du på lækre lokale delikatesser. Italienske cannoli og mozzarella, kinesiske dumplings og dim sum samt mange andre specialiteter kan du sætte tænderne i.  Guiden viser dig, hvor de lokale newyorkere af italiensk og kinesisk afstamning køber ind. Sørg for at tage på denne guidede tur på tom mave, så du rigtigt kan nyde den lækre mad.

Book Chinatown og Little Italy Food Tour her

Little Italy Food Tour

Du mødes med guiden og resten af turgruppen ved Ferrara Bakery & Cafe i Little Italy (kendt for deres italienske bagværk). Her kan du sidde ned og slappe af lidt, mens guiden fortæller om kvarterets historie og madkultur. Du får lejlighed til at smage på deres verdensberømte cannoli, som består af rørformede skaller i friteret dag, fyldt med sød ricotta. Vidste du, at bagere før i tiden brugte en kost til at formgive disse lækkerbidskener?

En food tour gennem et italiensk kvarter naturligvis ikke komplet uden en smagsprøve på ost! Efter en introduktion tager guiden dig med til New Yorks ældste osteforretning, hvor du får ægte mozzarella at smage. Derpå tager i ind i butikken ved siden af, hvor du får lov at prøvesmage flere specielle, hjemmelavede pastaretter. I køkkenet bagerst i butikken kan du se, hvordan de laver deres pasta og saucer. Herefter tager i hen i Di Palo’s Fine Foods, der er en af mine favoritbutikker. Tager du hen i butikken på egen hånd, så er det nødvendigt at trække et nummer og vente på, det bliver din tur. Her er medarbejderne meget imødekommende, og de behandler dig, som var du et familiemedlem. I Di Palo’s smager du på ost og oliven.

Chinatown og Little Italy Food Tour - Italienske oste Chinatown og Little Italy Food Tour - Smagsprøve

Dumplings i Chinatown

Det er tid til at forlade Little Italy og sætte kursen mod Chinatown. Du mærker hurtigt, du er kommet til et nyt kvarter, når du ser en masse kinesere, der snakker i mobil rundt omkring dig. Første stop er en dim sum-restaurant, hvor du kan sidde ned lidt, mens du smager på dim sum, omgivet af lokale der spiser frokost. Her får du også lejlighed til at gå på toilettet. På vej mod det næste sted fortæller guiden om kvarterets chokerende historie. Ved næste stop på turen smager I på den kinesiske specialitet dumplings. Hvis du har lyst til flere dumplings, når turen er omme, så kan du tage tilbage til stedet her, hvor fem dumplings koster bare 1,25 $! Ved turens afslutning giver guiden dig en riskugle med sesamfyld købt ved det sidste det sidste sted.

Erics tip: På denne guidede tur får du meget at spise. Sørg derfor for ikke at spise for meget til morgenmad. Du får ikke meget tid til at handle, de steder du besøger på turen. Dog kan du selvfølgelig tage tilbage til dine favoritsteder, når den guidede tur er omme. Ved turens afslutning giver guiden dig et kort over alle de restauranter og butikker, I har besøgt, så du nemt kan finde dem igen på egen hånd.

Chinatown og Little Italy Food Tour - Restaurant Chinatown og Little Italy Food Tour - Dim sum

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du enten kan printe ud eller fremvise på din mobiltelefon.

Bemærk: De ovennævnte butikker og restauranter er dem, vi besøgte, da jeg var på denne guidede tur. Det varierer dog, hvilke steder man bliver taget med til, så det kan være, du kommer til at besøge nogle andre butikker og restauranter.

  • Varighed: 3 timer
  • Mødested: Little Italy
  • Afgangstid: kl. 10.30
  • Turen slutter i Chinatown (nær Little Italy)

Book Chinatown og Little Italy Food Tour her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev