Circle Line: The Beast i New York (30 minutter)

Køb billetter nu
Circle Line The Beast i New York

Circle Line The Beast er den perfekte tur for dig, hvis du er vild med fart og spænding. Båden “The Beast” er larmende, ekstremt hurtig og vigtigst af alt supersjov. The Beast er en blanding af en speedbåd og en vandforlystelse, som skyder gennem vandet med 72 km i timen. På den 30 minutter lange tur tager de sjove kaptajner Mad Dog og ‘Wild Thing dig med forbi Frihedsgudinden og Manhattans vestside. Og bare rolig, selvom det går stærkt, så skal du nok få chancen for at få taget et par billeder undervejs.

 

Book billetter til din speedbådtur med The Beast her

Underholdning ombord

Det er bedst ikke at have hat på på denne tur, og sørg for at holde godt på (sol)brillerne, hvis du har sådan nogle med. Under hele bådturen underholder kaptajnerne med (sarkastiske) jokes, og det kan være de sprøjter vand på dig med en vandpistol. Du bliver med garanti våd, hvis du sidder ved kanten af båden, så hav det in mente, når du vælger dagens påklædning.

Børn må gerne komme med på The Beast, men dog skal de være mindst 100 cm høje. Om sommeren er det en god måde at blive kølet ned på og samtidig mærke Manhattans fart og spænding. Desuden byder turens kaptajner på underholdning med den humor amerikanerne er kendte for. Sørg for at have solcreme med, da båden ikke er overdækket, og man hurtigt kan blive solbrændt på vandet.

Erics tip: På denne bådtur har vandet en tendens til at sprøjte op i båden, hvilket faktisk kan være ganske forfriskende på en varm sommerdag i byen.

Circle Line The Beast i New York - Speedbåd Circle Line The Beast i New York - Skyline

Praktisk information

Du kan enten købe en billet til en bestemt afgang eller en billet med et fleksibelt afgangstidspunkt. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Du får selve billetten udleveret ved billetluge ved fremvisning af værdibeviset (printet ud eller på din smartphone). Jeg anbefaler, at du ombytter værdibeviset så tidligt på dagen som muligt, eller endda dagen før, for at sikre dig billet til det ønskede tidspunkt.

 • Varighed: 30 minutter
 • Afgangssted: Pier 83
 • Afgangstider:
  • 1. januar – 30. april: The Beast sejler ikke i denne periode
  • 1. maj – 27. september: dagligt 1 gang i timen fra kl. 10.00 til 18.00
  • 28. september – 31. december: The Beast sejler ikke i denne periode
 • Man skal være mindst 100 cm høj for at komme med på The Beast
 • Der er ingen bådture, når det regner

Book dine billetter til en speedbådtur med The Beast her

Tip: Bådturen er inkluderet i New York CityPASS

Circle Line The Beast – rute

Circle Line The Beast i New York - Ruten

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter