Circle Line: The Beast i New York (30 minutter)

Køb billetter nu
Circle Line The Beast i New York

Circle Line The Beast er den perfekte bådtur for dig, hvis du er vild med fart og spænding. Båden “The Beast” er larmende, ekstremt hurtig og frem for alt supersjov. The Beast er en blanding af en speedbåd og en vandforlystelse, som skyder gennem vandet med 72 km i timen. På den 30 minutter lange tur tager de sjove kaptajner Mad Dog og Wild Thing dig med forbi Frihedsgudinden og Manhattans vestside. Og bare rolig, selvom det går stærkt, så skal du nok få chancen for at få taget et par billeder undervejs.

 

Book billetter til din speedbådtur med The Beast her

Underholdning ombord

Det er bedst ikke at have hat på på denne tur, og sørg for at holde godt på (sol)brillerne, hvis du har sådan nogle på. Under hele bådturen underholder kaptajnerne med (sarkastiske) jokes, og det kan være, de sprøjter vand på dig med en vandpistol. Du bliver med garanti våd, hvis du sidder ved kanten af båden, så hav det in mente, når du vælger dagens outfit.

Børn må gerne komme med på The Beast, men minimumshøjden er 102 cm. Om sommeren er en tur med Circle Line The Beast en god måde at blive kølet ned på og samtidig mærke Manhattans fart og spænding. Desuden byder turens kaptajner på underholdning i tråd med den humor, som amerikanerne er kendt for. Sørg for at have solcreme med, da båden ikke er overdækket, og du kan hurtigt blive solbrændt på vandet.

Erics tip: På denne bådtur har vandet en tendens til at sprøjte op i båden, hvilket faktisk kan være ganske forfriskende på en varm sommerdag i storbyen.

Circle Line The Beast i New York - Speedbåd Circle Line The Beast i New York - Skyline

Praktisk information

Efter bestilling modtager du en voucher, som du kan printe eller vise på din telefon. Ankom mindst 30 minutter før afgang for at få de bedste pladser.

 • Varighed: 30 minutter
 • Afgangssted: Pier 83
 • Afgangstider:
  • 1. januar – 5. maj: The Beast sejler ikke i denne periode
  • 6. maj – 24. september: 1 gang i timen fra kl. 11.00 til 18.00. Lukket på mandage.
  • 25. september – 31. december: The Beast sejler ikke i denne periode
 • Man skal være mindst 102 cm høj for at komme med på The Beast
 • Der er ingen bådture, når det regner

Book dine billetter til en speedbådtur med The Beast her

Circle Line The Beast – rute

Circle Line The Beast i New York - Ruten

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev