Cruise med middagsbuffet i New York (2,5 time)

Køb billetter nu
Cruise med middagsbuffet i New York

Et cruise med middagsbuffet i New York er perfekt til en afslappende aften i byen. Lad dig tryllebinde af Manhattans flot oplyste skyline, mens du nyder forskellige retter fra buffeten og underholdningen fra DJ’en ombord. Den afslappede stemning gør, at bådturen passer til både unge og gamle. Hvad end du rejser sammen med din partner, venner eller familie, så er dette cruise derfor ideelt. Båden stævner ud fra Chelsea Piers. Sørg for at komme i god tid før afgang, så du kan nå at se dig omkring på båden.

 

Book dine billetter til et cruise med middagsbuffet her

Manhattans romantiske lys

På dit cruise med middagsbuffet i New York bliver du ført til spisesalen, hvor du kan nyde panoramaudsigten og den lækre mad i stearinlysenes skær. Al maden er frisklavet af det kulinariske team ombord, og der er noget for enhver smag. Prøv lidt af det hele, eller hold dig hovedsageligt til dessertbuffeten; valget er dit! Buffeten egner sig også til folk med allergier (f.eks. gluten) eller en bestemt kost (f.eks. vegetarisk og vegansk). Du skal blot fortælle en tjener om din diæt, så udpeger han/hun de retter, du kan spise.

Under og efter middagen kan du slå dig løs på dansegulvet, hvor DJ’en sørger for musikken. Du kan også spille et spil, udforske skibet eller gå udenfor for at få en endnu bedre udsigt til Empire State Building, Brooklyn Bridge og Frihedsgudinden. I sidste ende handler bådturen sig blot om at have det sjovt.

Cruise med middagsbuffet i New York - Udsigt Cruise med middagsbuffet i New York - Dansegulv

Erics tip: Har du din kæreste med, og vil I gerne have en romantisk aften sammen? Så tag en drink uden for på det øverste dæk, hvorfra I har den bedste og mest romantiske udsigt til New Yorks oplyste skyline.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet til sejlturen. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

  • Varighed: 2,5-3 timer (på lørdage varer turen 3 timer)
  • Afgangssted: Chelsea Piers. Tag subway-linje A, C eller E til 23rd Street for at komme herhen.
  • Afgangstider:
    • Fra mandag til lørdag: kl. 19.00 (boarding fra kl. 18.30)
    • Søndag: kl. 18.00 ( boarding fra kl. 17.30)
  • Der er ikke en streng dresscode på denne bådtur, men det anbefales at klæde sig pænt (“smart-casual”).

Book dine billetter til cruise med middagsbuffet her

Cruise med middagsbuffet i New York - Frihedsgudinden Cruise med middagsbuffet i New York - Manhattans skyline

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev