Dagstur til Washington DC og Philadelphia fra New York

Køb billetter nu
Dagstur til Washington DC og Philadelphia fra New York

På en dagstur til Washington DC og Philadelphia fra New York kan du på én dag tage på opdagelse i to storbyer, der ligger i nærheden af The Big Apple. Med på busturen er en guide, som fortæller dig en masse spændende ting om Philadelphia og Washington undervejs. Den veltilrettelagte bustur sparer dig for en masse besvære. Her kan du nemlig bare læne dig tilbage og opdage disse interessante byer i New York-området.

Book din dagstur til Washington DC og Philadelphia fra New York her

Guidet tur til Washington DC og Philadelphia

Bussen kører fra Times Square tidligt om morgenen med kurs mod Washington DC. Køreturen tager omkring fire timer, og fremme i Washington DC starter I med at besøge mindesmærket for de faldne amerikanske marinesoldater, Iwo Jima Memorial. Efter besøget fortsætter I til Det Hvide Hus og Capitol Hill, som I får at se udefra. Sidste stop i Washington er National Air and Space Museum. Du får tid på egen hånd, som kan bruges til at besøge museet eller til at spise frokost et sted.

Herefter sætter bussen kursen mod Philadelphia, hvor I først besøger Independence National Historical Park. Her tager I på en kort gåtur, hvor I sammen med guiden lægger vejen forbi en række historiske seværdigheder. Efter en times tid hopper I om bord på bussen igen og kører mod den berømte Liberty Bell, Independence Hall og de såkaldte Rocky Steps (trappen fra filmen “Rocky”). Ovenpå en dag fuld af alverdens oplevelser, kører bussen retur mod New York, og I er tilbage på Times Square om aftenen.

Erics tip: På denne dagstur ser du en masse, og jeg synes, den er værd at tage på, hvis du gerne vil på en tur uden for New York City. Den guidede tur er en god måde at udforske både Washington DC og Philadelphia på. Programmet er tætpakket, så hav en mente at det er en ret intens dag.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Det skal du enten printe ud og bruge som billet eller vise på din mobiltelefon.

  • Afgangssted: Renaissance New York Times Square Hotel
  • Afgangssted: kl. 05.00
  • Dagsprogrammet kan blive ændret, grundet trafikken
  • Turen foregår på engelsk og spansk

Book din dagstur til Washington DC og Philadelphia fra New York her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev