Drunk Shakespeare i New York billetter

Køb billetter nu
Drunk Shakespeare i New York billetter

Drunk Shakespeare i New York tickets kan købes online via min hjemmeside. Kunne du godt tænke dig at se Hamlet, Macbeth eller en anden Shakespeare-klassiker, men synes du også stykkerne almindeligvis er lidt kedelige? Så er Drunk Shakespeare måske, netop det show du har ledt efter! Skuespillerne spiller forestillingen, mens de er fulde, og du kan dermed godt regne med det bliver det mest underholdende Shakespeare-stykke du nogensinde har set!

Køb dine Drunk Shakespeare i New York billetter her

Shakespeare med alkohol i blodet

Drunk Shakespeare i New York foregår inde på et skjult bibliotek på en comedy club nær Times Square. Forestillingen bliver spillet af fem skuespillere, hvoraf den ene netop har indtaget fem drinks med alkohol. Det er derfor svært for vedkommende at holde masken og at følge manuskriptet. De fire øvrige skuespillere gør deres bedste for at sikre, at forestillingen forløber så godt som muligt. Det skifter fra aften til aften, hvilken skuespiller der drikker, og hvilken type alkohol der indtages. Showet er derfor forskelligt hver gang, hvilket kun gør det endnu mere underholdende. Har du også lyst til at få lidt alkohol indenbords? Så er der heldigvis en bar, hvor du kan købe øl, vin, cocktails og snacks. Under forestillingen er der tjenere i salen, du kan bestille drikkevarer hos.

Praktisk information

  • Minimumsalder: 21 år. Medbring gyldig billed-ID
  • Varighed: 1,5 time
  • Sted: 711 7th Avenue
  • Hjælpemidler: 

Køb dine Drunk Shakespeare i New York billetter her

Drunk Shakespeare i New York billetter - Show Drunk Shakespeare i New York billetter - Publikum

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev