Forskellen på New York Explorer Pass og New York Pass

Forskellen på New York Explorer Pass og New York Pass

Hvad er forskellen på New York Explorer Pass og New York Pass? Både New York Pass og New York Explorer Pass er rabatkort til attraktioner i New York. Den største forskel er, at New York Pass er gyldigt i et antal sammenhængende dage (1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10). Indenfor den valgte tidsramme kan du besøge, så mange af de inkluderede seværdigheder du vil. Med New York Explorer Pass vælger du derimod, hvor mange seværdigheder (3, 4, 5, 7 eller 10) du vil besøge. Fremme i New York kan du beslutte, præcist hvad du vil se og lave med rabatkortet. Du har 30 dage til at bruge det, og kan dermed fordele din sightseeing over hele dit ophold. Fælles for begge slags rabatkort til New York er, at du ikke skal betale noget yderligere for at besøge seværdighederne. Rabatkortene i sig selv er nok til at besøge de inkluderede attraktioner.

Hvad kan jeg lave med rabatkortene?

Med både New York Pass og New York Explorer Pass kan du besøge næsten alle New Yorks mest berømte seværdigheder. Begge rabatkort til New York giver dig mulighed for at besøge Empire State Building, Top of the Rock og Frihedsgudinden. Du kan også vælge at tage på forskellige sightseeing-bådture eller at tage på en cykeltur gennem Central Park. Alle New Yorks mest kendte museer har du også adgang til med New York Pass og New York Explorer Pass. Blandt andet kan du besøge 9/11 Museum, Metropolitan Museum of Art, Guggenheim Museum og American Museum of Natural History.

Det er værd at lave en liste over, de steder du gerne vil besøge. På den måde kan du se, hvilket rabatkort, der giver mest valuta for pengene. Når det gælder ophold i New York i op til fire dage, så anbefaler jeg New York Explorer Pass, fordi det som udgangspunkt er billigere til kortere ophold.  Med New York Explorer Pass kan du besøge seværdigheder til en meget lavere pris, end hvis du køber billetter separat ved hver enkelt attraktion. Skal du være i New York i fem dage eller længere, så er New York Pass formentlig det mest favorable, da du så vil have tiden til at få så meget ud af rabatkortet som muligt. Med New York Pass kan du vælge mellem over 100 seværdigheder, guidede ture og aktiviteter, og der er endda nogle mindre kendte attraktioner med.

Forskellen på New York Explorer Pass og New York Pass - Metropolitan Museum of Art Forskellen på New York Explorer Pass og New York Pass - Hop-on-hop-off-bus

Hop-on-hop-off-bus

En kæmpe fordel ved begge rabatkort er, at du kan benytte hop-on-hop-off-busser fra Big Bus med dem. Med New York Pass kan du hente en Big Bus-billet, som du kan bruge til Uptown- og Downtown-ruten. Det er den perfekte måde at lære byen at kende på i starten af din ferie. Med New York Explorer Pass tæller en billet til hop-on-hop-off-busserne som en seværdighed. Vælger du dette, får du samme slags Big Bus-billet som med New York Pass. Med New York Explorer Pass er det desuden muligt at vælge en tur på Big Bus’ aftentur som en separat attraktion. På alle busserne er der en guide, der fortæller om, de forskellige seværdigheder I kører forbi.

Hvilket rabatkort skal jeg vælge?

Der er stor forskel på New York Pass og New York Explorer Pass. Herunder har jeg listet hovedforskellene for dig:

New York Pass New York Explorer Pass
Gyldigt i 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 dage Gyldigt i 30 dage
Mellem 134 $ og 342 $ 27% rabat! Ca. 59 €, 87 €, 115 €, 129 €, 166 € el. 212 €
Over 100 forskellige seværdigheder og ture 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 seværdigheder og ture
Mobilt eller fysisk New York Pass Mobil QR-code, sendt direkte via e-mail
App eller fysisk guidebog med info om alle inkluderede attraktioner Digital guide med info om alle inkluderede attraktioner

Klik her for at købe New York Explorer Pass

Klik her for at købe New York Pass

Erics tip: New York Pass er et godt valg, hvis du har planer om at se og opleve en helt masse. Dog foretrækker jeg New York Explorer Pass, da de vigtigste seværdigheder er inkluderet, og da det giver dig maksimal fleksibilitet til en forholdsvis lav pris. Når du har købt dit New York Explorer Pass, modtager du en QR-kode direkte på din e-mail. QR-koden kan du printe ud og tage med dig, eller du kan vise den på din mobiltelefon. Med et New York Pass vælger du på forhånd, om du vil have et fysisk eller mobilt kort. Det er ikke muligt at printe det mobile kort ud, så vælger du dette, skal du fremvise kortet på din mobiltelefon ved indgangen til dine udvalgte seværdigheder.

Forskellen på New York Explorer Pass og New York Pass - 9/11 Memorial Forskellen på New York Explorer Pass og New York Pass - Brooklyn Bridge

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter