Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass

Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass

Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass

Hvad er forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass? New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass er begge New York rabatkort. Hovedforskellen er prisen og de seværdigheder, der er med. Begge rabatkort fungerer på samme måde, og de er meget nemme at bruge. Du vælger et antal attraktioner, og så skal du ikke betale noget yderligere for at se disse seværdigheder i New York. Hvis du hellere vil have et rabatkort, der giver dig mulighed for at besøge et ubegrænset antal attraktioner, så er det et New York Pass, du skal have fat i.

Ture og seværdigheder

Du kan vælge mellem 100 forskellige ture og seværdigheder med et New York Sightseeing Flex Pass. Med et New York Explorer Pass har du omkring 80 ture og seværdigheder at vælge blandt. Begge rabatkort giver dig mulighed for at besøge Top of the Rock, tage på cykeltur i Central Park og at tage på en bådtur forbi eller hen til Frihedsgudinden. Derudover er der også adskillige museer, du kan besøge med begge rabatkort. Blandt disse er 9/11 Museum, Guggenheim og American Museum of Natural History. En stor forskel er dog, at entré til Empire State Building ikke er inkluderet i Flex Pass. Desuden giver et Flex Pass dig ikke mange muligheder for at cykle i New York. Imidlertid er adgang til One World Observatory og transfer til lufthavnen med i Flex Pass.

Hop-on-hop-off-bus

Du kan bruge hop-on-hop-off-busser med begge New York rabatkort. Med Flex Pass kan du få en 72-timers billet til Gray Lines busser, som du kan bruge på Uptown- og Downtown-ruten. En sådan billet tæller som en attraktion. Brooklyn-ruten og ‘’aftenturen,’’ som Gray Line også udbyder, tæller som separate attraktioner. Med et Explorer Pass kan du vælge en dagsbillet til Big Bus’ hop-on-hop-off-busser, som du kan bruge på deres Uptown- og Downtown-rute. Derudover kan du vælge aftenturen som en separat attraktion.

Erics tip: Vil du gerne besøge Empire State Building og på et Circle Line Cruise? Så er Explorer Pass det bedste valg for dig. Vil du gerne bruge hop-on-hop-off-busser meget? Så køb et Flex Pass, da du så kan vælge en 72-timers billet til hop-on-hop-off-busser i 72 timer. Med et Explorer Pass kan du kun få en dagsbillet.

Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass - Empire State Building Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass - Udsigten fra One World Observatory

Udsigtspunkt

Entré til Empire State Building er ikke inkluderet i Flex Pass. Dog er Flex Pass det eneste rabatkort, der giver dig mulighed for at besøge One World Observatory. Med Explorer Pass kan du besøge Empire State Building, men ikke One World Observatory.

Hvordan fungerer rabatkortene?

New York Sightseeing Flex Pas og New York Explorer Pass fungerer på samme måde. Et Flex Pass kan du købe til 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 eller 12 seværdigheder, mens du kan købe Explorer Pass til 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 seværdigheder. Med begge kort har du 30 dage til at besøge, det antal attraktioner du har valgt. Du kan vente med at beslutte dig for, hvad du vil se, til du er i New York. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. På værdibeviset er der en QR-kode, og det er den, der er dit rabatkort. Du kan enten printe QR-koden ud, eller du kan vise den på din mobiltelefon ved de forskellige attraktioner.

Hvilket rabatkort skal jeg vælge?

Hvis alle de seværdigheder, du gerne vil besøge, er med i Flex Pass, så anbefaler jeg det, da det er billigst. Rabatkortet til 6, 10 eller 12 attraktioner giver særligt god valuta for pengene med min personlige rabatkode. Vil du gerne på en af de dyrere ture såsom en guidet gospeltur? Eller vil du gerne besøge Empire State Building uden ekstra besvær? Så er Explorer Pass et bedre valg for dig. Et Explorer Pass til 5 eller 7 attraktioner giver mest valuta for pengene. Nedenfor kan du se de største forskelle på de to New York rabatkort:

New York Sightseeing Flex Pass New York Explorer Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 eller 12 seværdigheder 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 seværdigheder
69-233 $ op til 30% rabat! 89-209 $
100+ seværdigheder og ture 80+ seværdigheder og ture
Hop-on-hop-off-bus i 72 timer Hop-on-hop-off-bus i 1 dag
One World Observatory Empire State Building
Central Park Zoo & transfer til lufthavnen Guidede cykelture & Circle Line cruises

Klik her for at købe New York Sightseeing Flex Pass

Klik her for at købe New York Explorer Pass

Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass - Explorer Pass - Central Park Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass - Frihedsgudinden

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter