Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og Go New York Explorer Pass

Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass

Hvad er forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og Go New York Explorer Pass (også kendt som New York Explorer Pass)? New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass er begge New York rabatkort. Hovedforskellen er prisen og de seværdigheder, der er med. Begge rabatkort fungerer på samme måde, og de er meget nemme at bruge. Du vælger et antal attraktioner, og så skal du ikke betale noget yderligere for at se disse seværdigheder i New York. Hvis du hellere vil have et rabatkort, der giver dig mulighed for at besøge et ubegrænset antal attraktioner, så er det et New York Pass, du skal købe.

Ture og seværdigheder

Du kan vælge mellem op til 100 forskellige ture og seværdigheder med både et New York Sightseeing Flex Pass og et New York Explorer Pass. Begge rabatkort giver dig mulighed for at besøge alle fire observationsdæk i New York: Empire State Building, Top of the Rock, One World Observatory og Edge. Med begge slags pass kan du også tage på cykeltur i Central Park og på en bådtur forbi eller hen til Frihedsgudinden. Derudover er der også adskillige museer, du kan besøge med begge rabatkort. Blandt disse er 9/11 Museum, Guggenheim og American Museum of Natural History. En forskel er dog, at Flex Pass giver adgang til Central Park Zoo, The Bronx Zoo, og St. Patrick’s Cathedral Tour er også blandt valgmulighederne. Til gengæld byder Explorer Pass på bedre muligheder for at komme på guidede cykelture og bådture.

Hop-on-hop-off-bus

Du kan bruge hop-on-hop-off-busser med begge New York rabatkort. Med Flex Pass kan du få en 72-timers billet til Gray Lines busser, som du kan bruge på Uptown- og Downtown-ruten. En sådan billet tæller som en attraktion. Brooklyn-ruten og ‘’aftenturen,’’ som Gray Line også udbyder, tæller som separate attraktioner. Med et Explorer Pass kan du vælge en dagsbillet til Big Bus’ hop-on-hop-off-busser, som du kan bruge på deres Uptown- og Downtown-rute. Derudover kan du vælge aftenturen som en separat attraktion.

Erics tip: Vil du gerne bruge hop-on-hop-off-busser meget og besøge Central Park Zoo og Bronx Zoo? Så vælg et Flex Pass. Med det kan du vælge en 72-timers billet til hop-on-hop-off-busser, fremfor blot en dagsbillet, og det giver også adgang til Edge. Vil du gerne cykle meget? Så er et Explorer Pass det bedste valg.

Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass - Empire State Building Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass - Udsigten fra One World Observatory

Observationsdæk

Begge pass giver adgang til alle fire af New Yorks observationsdæk: Empire State Building, Top of the Rock, One World Observatory og Edge. Du kan derfor vælge begge slags pass, selvom du ikke ved, hvilke udsigtspunkter du vil besøge endnu. Med dem begge kan du vente med at beslutte dig, til du er i New York.

Hvordan fungerer rabatkortene?

New York Sightseeing Flex Pas og New York Explorer Pass fungerer på samme måde. Et Flex Pass kan du købe til 2, 3, 4, 5, 6, 7, eller 10 seværdigheder, mens du kan købe Explorer Pass til 3, 4, 5, 7 eller 10 seværdigheder. Med Flex Pass har du 60 dage til at besøge, det antal attraktioner du har valgt. Et Explorer Pass er gyldigt i 60 dage. Du kan vente med at beslutte dig for, hvad du vil se, til du er i New York. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. På værdibeviset er der en QR-kode, og det er den, der er dit rabatkort. Du kan enten printe QR-koden ud, eller du kan vise den på din mobiltelefon ved de forskellige attraktioner.

Hvilket rabatkort skal jeg vælge?

Hvis alle de seværdigheder, du gerne vil besøge, er med i Flex Pass, så anbefaler jeg det, da det er billigst. Rabatkortet til 6, 10 eller 12 attraktioner giver særligt god valuta for pengene med min personlige rabatkode. Vil du gerne tage på et Circle Line Cruise og tage på en cykeltur flere gange ? Så er Explorer Pass et bedre valg for dig. Et Explorer Pass til 5, 7 eller 10 attraktioner giver mest valuta for pengene. Nedenfor kan du se de største forskelle på de to New York rabatkort:

New York Sightseeing Flex Pass New York Explorer Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 eller 12 seværdigheder 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 seværdigheder
$74 - $264 + ekstra rabat med kode! $73 - $229
100+ seværdigheder og ture 90+ seværdigheder og ture
Hop-on-hop-off-bus i 72 timer Hop-on-hop-off-bus i 1 dag
Central Park Zoo & transfer Guidede cykelture

Klik her for at købe New York Sightseeing Flex Pass

Klik her for at købe New York Explorer Pass

Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass - Explorer Pass - Central Park Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og New York Explorer Pass - Frihedsgudinden

Hvad er bedst – New York Sightseeing Flex Pass eller New York Explorer Pass?

Begge er rabatkort, som gør det billigere at besøge hovedattraktioner i New York. De giver adgang til forskellige seværdigheder, så hvilket der er bedst, afhænger af hvad du gerne vil opleve. Læs alt om forskellene her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter