Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og Sightseeing Day Pass

Køb billetter nu
Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og Sightseeing Day Pass
op til 40% rabat

Hvad er forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og Sightseeing Day Pass? Begge er gode rabatkort i New York, men de fungerer på forskellige måder. Et Sightseeing Flex Pass gælder til et specifikt antal attraktioner, mens et Sightseeing Day Pass er gyldigt i et bestemt antal dage. Med et Flex Pass kan du vælge, hvilke attraktioner du vil besøge hver dag. Et Day Pass giver dig derimod mulighed for at besøge et ubegrænset antal attraktioner i løbet af det valgte antal dage. Det er altid en god idé at købe et rabatkort frem for at købe billet til hver enkelt seværdighed. Det bliver hurtigt billigere, og så er det hurtigere og nemmere! Du behøver kun et af disse rabatkort, og så behøver du ikke at betale noget yderligere for din sightseeing i New York!

Køb dit Sightseeing Flex Pass eller Sightseeing Day Pass her

Priserne stiger i juni! Brug min rabatkode ERICOFFER for at få op til 40% rabat – køb dit Sightseeing Flex Pass eller Sightseeing Day Pass her

Contents

Hvilket rabatkort skal jeg vælge?

Hvis du kun er i New York i et par dage, og du kun vil besøge et par seværdigheder per dag, så er et Sightseeing Flex Pass formentlig den bedste løsning for dig. Du kan købe rabatkortet til 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 eller 12 attraktioner. Kortet er gyldigt i 60 dage, fra du tager det i brug for første gang. I de fleste tilfælde behøver du ikke (og ofte kan du ikke) reservere tid til at besøge attraktionerne. Når du er i New York, kan du beslutte, hvad du vil se og hvornår. Det giver dig derfor stor fleksibilitet.

Hvis du gerne vil se og opleve så meget som muligt, så er et Day Pass en bedre løsning. Du kan købe et Day Pass, der er gyldigt i 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 sammenhængende dage. Du kan besøge et ubegrænset antal seværdigheder i det valgte tidsrum, og der er mere end 100 attraktioner og guidede ture at vælge mellem. Det er det samme firma, der står bag Flex Pass og Day Pass, og derfor er det mere eller mindre de samme seværdigheder og guidede ture, du kan vælge mellem med begge. Den største forskel på de to er vist i tabellen nedenfor.

Hvordan fungerer Sightseeing Passes?

Du kan købe et Flex Pass eller Day Pass via dette link. Vil du købe Day Pass? Så er du på købssiden automatisk det rette sted. Her skal du blot vælge antal Day Passes, og hvor mange dage de skal gælde i. Vil du i stedet købe Flex Pass? Så vælg antal attraktioner og antal pass, og gå til betaling ved at klikke på “Checkout”. Glem ikke at bruge min rabatkode nedenfor, som giver dig rabat på op til 30% på en række rabatkort!

Efter bestilling modtager du et værdibevis med en QR-kode via e-mail. Det er det, der er dit Pass. Du kan enten printe det ud eller fremvise det på din smartphone. Du viser dit Pass ved indgangen til attraktionerne, du vil besøge, for at komme ind. Til nogle seværdigheder og ture skal du reservere plads på forhånd. Du kan finde mere information om dette på Sightseeing Pass’ hjemmeside. Med begge rabatkort kan du besøge en attraktion én gang.

Hvad kan jeg lave med et Sightseeing Pass?

Med Flex Pass og Day Pass kan du vælge mellem mere end 100 attraktioner og guidede ture, og der er tilmed nogle frokostmuligheder. Begge rabatkort giver dig adgang til de fleste af de berømte attraktioner. De er begge et godt valg, hvis det er første eller anden gang, du besøger New York.

Udsigtspunkter

Med både Sightseeing Day Pass og Flex Pass kan du besøge forskellige observationsdæk, hvilket er et must i New York! Du kan besøge Top of the Rock, der er min personlige favorit, samt Empire State Building, One World Observatory og Edge med dit Sightseeing Pass.

Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og Sightseeing Day Pass - One World Observatory Go City All Inclusive New York Pass - Attraktion

Hop-on-hop-off-bus

I starten af dit ophold kan du lære byen bedre at kende på en tur med hop-on-hop-off-bus. Begge pas giver dig mulighed for at bruge Big Bus Uptown og Downtown tour for en dag. Du kan gå ombord med det samme ved at vise dit pas ved rutens første stop.

Helikoptertur

Sightseeing Day og Flex Pass giver dig mulighed for at tilføje en helikoptertur til dit køb. Denne tilføjelse koster $229 + heliport-gebyrer, hvilket gør det til et godt tilbud i stedet for at købe din helikoptertur separat.

9/11 Museum

Da 9/11 Museum ikke er inkluderet i dette pass, kan du købe en billet med tidsrum separat. Dette giver dig mulighed for at besøge museet på dit foretrukne tidspunkt, hvilket sikrer dig adgang og forhindrer, at din tidsplan bliver overbelastet af lange køer på New Yorks mest travle attraktion. Køb dine 9/11 Museum billetter her.

Spise frokost

Sightseeing Passes giver dig også mulighed for at få rabat hos nogle restaurantkæder. Har du et Day Pass, eller har du en attraktion tilbage på dit Flex Pass? Så kan du få rabat på din frokost eller aftensmad eller endda spise gratis!

Erics tip: “Jeg anbefaler et Sightseeing Pass til enhver, der skal til  New York. De giver god valuta for pengene og er nemme at bruge. Plus, med min personlige rabatkode får du endnu mere rabat på en række udvalgte rabatkort!”
New York Sightseeing Flex Pass   New York Sightseeing Day Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 eller 12 attraktioner 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 dage
$80 - $313 med min rabatkode! $146 - $379 med min rabatkode!
100+ attraktioner og guidede ture 100+ attraktioner og guidede ture
Frihedsgudinden medfølger

Brug min kode ERICOFFER for at få ekstra rabat på udvalgte rabatkort – Køb dit Sightseeing Flex Pass eller Sightseeing Day Pass her

Forskellen på New York Sightseeing Flex Pass og Sightseeing Day Pass - Museum

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev