Frihedsgudinden sejltur i New York

Køb billetter nu
Frihedsgudinden sejltur i New York

På denne Frihedsgudinden sejltur i New York sejler du med stil gennem byens havn. Turen foregår ombord på det smukke Clipper City, som er et spektakulært 47 meter højt tall ship’ med en hele 36 meter høj mast. Efter en sejltur med dette smukke skib vil du med garanti have tårnhøje forventninger til din næste bådtur. Bådene afgår fra Pier 35, på Lower East Side.

Book dine billetter til en sejltur her

Contents

Clipper City

Clipper City blev bygget i 1980 og er en kopi i stål af de berømte klipper-sejlskibe af træ, der var i brug i 1800-tallet. Skibet er bygget ud fra byggeplaner købt hos The Smithsonian Institution (verdens største museum- og forskningskompleks). Dog er skibet blevet opdateret, så det egner sig til at cruise gennem New Yorks farvand. Under sejlturen kan du gå rundt om skibet eller tage plads ved de mange pladser. Ombord finder du en bar med fuld service, hvor du kan få lokale øl, cocktails eller andre drikkevarer og små snacks. Det er en oplevelse i sig selv at være ombord på et tall ship. Samtidig er den afslappende tur den perfekte måde at undslippe det travle Manhattan for en stund.

Udsigt til Brooklyn Bridge, Ellis Island og Frihedsgudinden

På sejlturen kommer du ganske tæt på Brooklyn Bridge, Ellis Island og Frihedsgudinden. Ombord på skibet er der et godt udvalg af drikkevarer, så nyd udsigten med en drink i hånden. Der er syv forskellige sejlture at vælge mellem: Statue of Liberty Sail, Sunset Sail, Harbor Lights Sail, Burlesque Sail, Craft Beer Sail, Lobster & Beer Lovers Sail samt Harbor Evening Sail med livejazz. Hver af disse byder på en fredfyldt sejltur på 2 timer gennem New Yorks havn. At sejle på Clipper City om dagen er også sjovt for børn. Når solen er gået ned, bliver det mere en romantisk oplevelse, perfekt at dele med en speciel person. Hvad end du gerne vil tage nogle fantastiske feriefotos, lade dig fortrylle af Manhattans funklende lys eller blot læne dig tilbage og slappe af, så er det helt klart værd at tage på en af disse sejlture forbi Frihedsgudinden.

Frihedsgudinden sejltur i New York - Frihedsgudinden Frihedsgudinden sejltur i New York - Sejltur

Erics tip: En tur med det flotte sejlskib er en unik oplevelse. Der er ingen motorlyde, men bare stilhed når skibet glider hen over floden. Passagererne bliver ofte opfordret til at hjælpe med at hejse sejlene, hvilket også gør turen sjov for børn.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet til sejlturen. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

  • Ankom tidligt for at få de bedste pladser
  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: Pier 35 på East River-fronten
  • Sejlturene er sæsonbestemte

Book dine billetter til en sejltur her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev