Frihedsgudinden sejltur i New York

Frihedsgudinden sejltur i New York

På denne sejltur forbi Frihedsgudinden kan du sejle på New Yorks farvand med stil. Turen foregår ombord på det smukke Clipper City, der er et spektakulært 47 meter højt ‘’tall ship’’ med en mast på hele 36 meter. Efter en sejltur på dette smukke skib vil du med garanti have tårnhøje forventninger til din næste bådtur. Clipper City stævner ud fra den sydlige ende af Battery Park, Lower Manhattan (tag subway nummer 4 eller 5 til Bowling Green eller 1 til South Ferry).

Book dine billetter til en sejltur her

Clipper City

Clipper City blev bygget i 1980 og er en kopi i stål af de berømte klipper-sejlskibe af træ, der var i brug i 1800-tallet. Skibet er bygget udfra byggeplaner købt fra The Smithsonian Institution (verdens største museum- og forskningskompleks). Dog er skibet blevet opdateret, så det egner sig til at cruise over New Yorks farvand med 150 entusiastiske passagerer. Det betyder at skibets dæk er både rummelige og komfortable. Der er mulighed for at opholde sig både ude og inde, så du kan nyde den gode udsigt over Manhattan, hvad end solen skinner, eller det regner. En del af dækket udendørs er hævet, og herfra får du en endda endnu bedre udsigt over Manhattans skyline. Det er en oplevelse i sig selv, at sejle på et ‘’tall ship’’, og så er den afslappende tur den perfekte måde at undslippe det travle Manhattan for en stund.

Udsigt til Brooklyn Bridge, Ellis Island og Frihedsgudinden

På sejlturen kommer du ganske tæt på Brooklyn Bridge, Ellis Island og Frihedsgudinden. Ombord på skibet er der et godt udvalg af drikkevarer, så hvorfor ikke slappe af med en drink? En sejltur med Clipper City er en romantisk oplevelse, som er perfekt at dele med en du har kær.

Der er syv forskellige sejlture at vælge mellem: Statue of Liberty Sail, Sunset Sail, Harbor Lights Sail, Burlesque Sail, Craft Beer Sail, Lobster & Beer Lovers Sail samt Harbor Evening Sail med livejazz. Hver af disse byder på en fredfyldt sejltur på mellem 1 og 2 timer langs New Yorks havn. Hvad end du gerne vil tage nogle fantastiske feriefotos, lade dig fortrylle af Manhattans funklende lys eller blot læne dig tilbage og slappe af, så er det helt klart værd at tage på en af disse sejlture forbi Frihedsgudinden.

Erics tip: En tur med dette sejlskib er en unik oplevelse. Der er ingen motorlyde, men bare stilhed når skibet glider hen over floden. Passagererne bliver ofte opfordret til at hjælpe med at hejse sejlene, hvilket også gør turen sjov for børn.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet til sejlturen. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

  • Ankom tidligt for at få de bedste pladser
  • Varighed: 1-2 timer
  • Afgangssted: den sydlige ende af Battery Park, Lower Manhattan
  • Disse sejlture er sæsonbestemte

Book dine billetter til en sejltur her

Frihedsgudinden sejltur i New York - Frihedsgudinden Frihedsgudinden sejltur i New York - Sejltur

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter