Gazillion Bubble Show Broadway billetter

Gazillion Bubble Show Broadway billetter

Køb dine billetter her

Gazillion Bubble Show Broadway tickets kan du nemt købe online. Jeg anbefaler, at du køber dine teaterbilletter, før du rejser til New York, så du sparer tid og penge. Gazillion Bubble Show bliver opført på New World Stages og er et Broadway-show for familier. Tag dine børn med, og lad jer underholde af forestillingens tusindvis af sæbebobler, laserlys og andre spektakulære effekter.

Køb dine billetter til Gazillion Bubble Show her

Køb billetter nu uden servicegebyrer

Familieshow i New York

Gazillion Bubble Show er et særligt familieshow i New York, som nok skal vække lykke hos familiens mindste. Forestillingen har kunnet ses på Broadway siden 2007. Sæbeboblekunstneren Fan Yang har skabt showet sammen med sin kone, børn og bror. Til Gazillion Bubble Show ser du alle mulige tricks med sæbebobler på scenen, og også nede blandt publikum er der masser af sæbebobler. Boblerne gør sammen med effekter som laserlys, røg og farver Gazillion Bubble Show til et sjovt og farverigt show. Det varer knap halvanden time, og da det er så forholdsvist kort et show, egner det sig til selv de helt små.

Gazillion Bubble Show Broadway billetter - Imponerende bobler Gazillion Bubble Show Broadway billetter - Familieshow

Hvordan køber jeg Gazillion Bubble Show Broadway billetter?

Gazillion Bubble Show Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
 • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail
 • Pålideligt, sikkert og hurtigt
 • Betal med betalingskort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Køb dine billetter til Gazillion Bubble Show her

Erics tip: Forestillingen er henvendt til børn. Familiens mindste er sikret god underholdning, og de behøver ikke at sidde stille. De må gerne hoppe op fra stolen for at fange bobler, og de kan endda være heldige at få lov at komme med op på scenen. Gazillion Bubble Show er derfor en god og hyggelig aktivitet for hele familien på en (regnfuld) dag i New York.

Regler ifm. COVID-19

Der er et begrænset antal billetter. Det er obligatorisk at holde afstand og at bære mundbind. Krav om fremvisning af negativ PCR-test eller antigentest (hurtigtest) for COVID-19 eller bevis på, du er færdigvaccineret mod COVID-19.

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: ingen. Showet er egnet til børn i alle aldre
 • Varighed: omkring 1 time og 25 minutter
 • Sted: New World Stages / Stage 2, 340 West 50th Street
 • for salsplanen over New World Stages
 • Det frarådes at være iført sart tøj, da sæbeboblerne rammer publikum. Der bliver brugt stroboskop- og laserlys i showet.
 • Alle gæster skal have en billet. En “Lap Ticket” til en lavere pris kan købes ved teatrets billetluge (Box Office) til et barn på under to år, der sidder på skødet af en forælder under showet.
 • Klapvogne skal opbevares i teatrets garderobe under hele showet. Opbevaring i garderoben koster 1 $ per ting.

Køb dine billetter til Gazillion Bubble Show her

Har du ikke lyst til at se Gazillion Bubble Show?

Se en række andre Broadway-shows her

Kommende shows

  Køb dine billetter til The Gazillion Bubble Show herKøb dine billetter her

  Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

  Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev


  Søg efter billetter
  fra
  til
  Søg efter billetter