Glutenfri i New York

Glutenfri i New York

Jeg får mange spørgsmål angående, hvor nemt det er at finde mad, der er glutenfri i New York. Heldigvis er New York som bekendt en stor by, og på restauranterne er man vant til alle mulige slags diæter. Derfor bliver tjeneren næppe overrasket, hvis du spørger efter glutenfrie retter. Ofte er der mindst et par retter på menuen, der enten er glutenfrie, eller som kan tilpasses, så de bliver det. Der er også restauranter og bagerier, som er kendt for at være delvist eller helt glutenfrie. Jeg har udvalgt og skrevet om nogle af disse her.

Contents

Glutenfrie madbutikker

Der er et par madbutikker i New York, som har et godt udvalg af glutenfrie produkter. Hvis det er det, du er på udkig efter, så skal du helt sikkert lægge vejen forbi Whole Foods og Trader Joe’s. Begge kæder har adskillige butikker på Manhattan. Det er ikke billigt at handle der, men til gengæld kan du formentlig finde, alt du står og mangler.

Glutenfri madtur

På den glutenfri tur bliver du taget til spisesteder, hvor du kan nyde morgenmad og frokost. I mellemtiden vil din guide vise dig højdepunkterne og de skjulte hjørner af Central Park.

Book glutenfri madtur her

Glutenfrie restauranter

Du bliver måske overrasket over, hvor mange glutenfrie restauranter der er i New York. Og nærmest alle restauranter har glutenfri retter på menuen, så der er nok at vælge mellem! Herunder har jeg listet nogle af de glutenfri restauranter, opdelt efter område.

Erics tip: “Husk altid på at fortælle personalet, at din mad skal være glutenfri, især hvis du lider af cøliaki.”

Uptown

Pappardella (316 Columbus Avenue)
Lilli and Loo (792 Lexington Avenue)
TAP NYC (267 Columbus Avenue)

Midtown

Nizza (630 9th Avenue)
The Little Beet Table (333 Park Avenue S)
Bistango (415 3rd Avenue)

Downtown

Senza Gluten (206 Sullivan Street)
Wild (535 Hudson Street)
Risotteria Melotti NYC (309 E 5th Street)
Extra Virgin Restaurant (259 W 4th Street)

Glutenfrie bagerier

Det ville være en skam, hvis din glutenallergi skulle stå i vejen for, at du kan få en ægte newyorker cupcake eller donut at smage. Heldigvis behøver det ikke at være en hindring, for der er nemlig mange bagerier, som også sælger glutenfrie lækkerier. Her er et par af dem:

Erin McKenna’s Bakery (28 Broome Street)
By the Way Bakery (2442 Broadway)
Noglu (1266 Madison Avenue)

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev