Gratis New York Mets gaver

Gratis New York Mets Gaver

Der uddeles gratis New York Mets-gaver ud ved en række forskellige kampe i løbet af baseballsæsonen. Disse inkluderer bobbleheads, trøjer, kasketter og mange andre samleobjekter.

Personligt nyder jeg virkelig at samle på disse ting, hvilket er derfor jeg altid tjekker før jeg tager til en kamp, om der er en New York Mets-giveaway.Du kan finde New York Mets´ kampagneplan 2023 på denne side.

Contents

Gratis New York Mets Gaver

Disse giveaways finder sted ved flere New York Mets kampe, i løbet af sæsonen samt ved New York Yankees kampe. Det er ikke altid, at du får noget ved hver kamp, og den gratis gave varierer også fra kamp til kamp. Alt fra en replica af stadion eller en Mets-trøje til et bobblehead eller en baseballkasket – der bliver uddelt alt muligt! Jeg nyder virkelig at tage disse objekter med hjem, og derfor holder jeg altid øje med, hvornår der bliver uddelt noget gratis.

Når Mets har giveaways, får du et gratis produkt, uanset hvilken type billet du har, eller hvor du sidder henne. Det eneste du skal gøre er at ankomme til Citi Field i tide, så der stadig er masser af New York-Mets gaver tilbage, for når de er væk, er de væk! En billet til en af kampene kan endda være billigere end værdien af det produkt, du har fået gratis. Du kan få New York Mets billetter til så lidt som 10 dollars, mens et Mets-bobblehead kan koste helt op til 35 dollars.

Erics tip: “For at få en Mets `freebie´, skal du sørge for at komme til kampen i god tid; ca. en time før start burde være fint. Hvis en af indgangene er løbet tør for reklamegaver, kan du altid forsøge ved en anden indgang. Det er ikke svært at få fat i gaven, jeg har aldrig haft problemer med det. Det eneste, jeg kan anbefale, er at være der pænt tidligt.”

Bobblehead

Bobblehead-figurerne er unikke og fordi de ikke altid er tilgængelige andre steder, samler mange mennesker på dem, hvilket gør det ekstra specielt at få fingrene i en! Bobbleheads bliver uddelt ved en række kampe i løbet af sæsonen.

New York Mets Cap

En hat eller cap er altid en fin souvenir at købe under en kamp, men de bliver også af og til udleveret gratis til kampene! Det kan være en bøllethat eller endda en New York Mets-cap.

New York Mets Jersey

Jerseys bliver ofte givet ud til New York Mets-kampene. De er i bund og grund trøjer. Du kan tage den på med det samme og mingle dig blandt alle de stolte fans!

2023 kampoversigt: Gratis New York Mets-gave

Kom tilbage i 2024 for at se de gratis New York Mets-gaver

Hvis du er på udkig efter New York Mets-gaver, kan du købe dem her.

Bliver gratis gaver givet ud til New York Mets kampe?

Ja, tjek oversigten for at se hvornår specifikke gaver vil blive givet ud til New York Mets kampe.
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev