Grupperejse til New York

Grupperejse til New York

Rejser du med en gruppe til New York kræver det god forberedelse og planlægning. Når du rejser med en gruppe er det særligt vigtigt at arrangere alt i så god tid som muligt. Som dansker bosat i New York kan jeg hjælpe dig med at arrangere turen. Jeg kan give dig mine input til at få din grupperejse planlagt bedst muligt. Rejser du til New York med en skole, din familie eller et firma, så anbefaler jeg altid, at du booker bestemte aktiviteter og forbereder turen lang tid i forvejen. Vil du gerne have hjælp af mig til at planlægge din grupperejse til New York? Udfyld venligst formularen nedenfor, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

Hvad kan Eric tilbyde?

Lader du mig (delvist) arrangere din grupperejse til New York, så er du sikker på at være ordentligt forberedt, inden du tager afsted. Jeg har mange gode samarbejdspartnere, som jeg ofte benytter mig af. Det drejer sig om både turudbydere, guider, sportshold og teatre. Af den grund kan jeg tilbyde fordelagtige priser, men vigtigst af alt sørger jeg for, du får hjælp af betroede samarbejdspartnere, når du er i New York. Derudover giver jeg dig naturligvis råd og vejledning til, hvordan du får mest muligt ud af din tur. Jeg kan lave en dagsplan og et aftenprogram, som er fuldt ud tilpasset din gruppes ønsker fuldt ud. Rejser du i en gruppe bestående af mindst ni personer? Så udfyld venligst den nedenstående formular, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Bemærk venligst: Grupperejser kan være en udfordring. Selvom det er en sjov oplevelse, så er der ting, der kan gå galt. Jeg vil derfor gerne hjælpe dig med at planlægge din grupperejse. I fællesskab kan vi sørge for, at alle de aktiviteter er booket på forhånd, og at det hele kommer til at forløbe så glat som muligt. Hvis du allierer dig med mig, så et det ikke så sandsynligt, at du løber ind i problemer. NewYorkCity.dk er dog ikke et rejsebureau, og jeg er ikke lokal turistguide. Hvis du har presserende problemer med billetter, som jeg har sørget for, så kan du altid kontakte mig. I tilfælde af andre problemer kan jeg til enhver tid hjælpe dig med at prøve at finde en løsning.

Rejser du til New York som en del af en gruppe på under 9 personer, og vil du gerne have hjælp til at forberede turen? Send en e-mail til [email protected], så hjælper jeg dig gerne!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter