Grupperejse til New York

Grupperejse til New York

En grupperejse til New York kræver god forberedelse og planlægning. Når du rejser med en gruppe er det særligt vigtigt at arrangere alt i så god tid som muligt.Og jeg kan hjælpe jer med det!

Jeg kan give dig mine input til at få din grupperejse planlagt bedst muligt. Rejser du til New York med en skole, din familie eller et firma, så anbefaler jeg altid, at du booker bestemte aktiviteter og forbereder turen lang tid i forvejen. Vil du gerne have hjælp af mig til at planlægge din grupperejse til New York?

Send en e-mail til eric@newyorkcity.dk, så hjælper jeg dig gerne!

Grupperejse til New York

Vi kan sammen planlægge jeres grupperejse til New York. I vil være velforberedte før afrejse.

Jeg har direkte kontakter i New York, af den grund kan jeg tilbyde fordelagtige priser, men vigtigst af alt sørger jeg for, du får hjælp af betroede samarbejdspartnere, når du er i New York.

Hvad jeg kan tilbyde jer:

 • En, der kan svare på alle dine spørgsmål om New York.
  Normalt kan jeg svare på din e-mail inden for 24 timer
 • MetroCards, som kan levers til dig, før du rejser til New York.
  Det sparer dig tid og er super praktisk, når du rejser i en gruppe. Især fordi MetroCard automaterne i New York kun tillader, at du køber to MetroCard per betalingskort.
 • Hjælp til at finde det rette rabatkort til din gruppe.
  Med et rabatkort sparer du penge, når du besøger attraktioner og du betaler en fast engangspris, så du ikke behøver betale yderligere for attraktionerne i New York.
 • Billetter til Broadway-shows og sportskampe.
  På den måde er i sikret at I kan sidde sammen og ikke betale for meget i forhold til at købe billetter i New York.
 • Råd om booking af lufthavnstransfer.
  Lufthavnstransfer er altid svært at vælge, især når man rejser med en gruppe. Sammen kan vi se, hvad der er den bedste løsning for din gruppe og dit budget.
 • Praktisk og hjælpsom support, såsom min gratis Eric’s New York App, nyhedsbrev og mini-magasin.

Derudover giver jeg dig naturligvis råd og vejledning til, hvordan du får mest muligt ud af din tur. Jeg kan lave en dagsplan og et aftenprogram, som er fuldt ud tilpasset din gruppes ønsker fuldt ud.

Send en e-mail til eric@newyorkcity.dk, så hjælper jeg dig gerne!

Venligst opgiv disse oplysninger i e-mailen:

 • Type og størrelsen af din gruppe
 • De datoer, hvor I skal til New York
 • Hvad jeg kan være behjælpelig med

Bemærk venligst: Grupperejser kan være en udfordring. Selvom det er en sjov oplevelse, så er der ting, der kan gå galt. Jeg vil derfor gerne hjælpe dig med at planlægge din grupperejse. I fællesskab kan vi sørge for, at alle de aktiviteter er booket på forhånd, og at det hele kommer til at forløbe så glat som muligt. NewYorkCity.dk er dog ikke et rejsebureau, og jeg er ikke lokal turistguide. Hvis du har presserende problemer med billetter, som jeg har sørget for, så kan du altid kontakte mig. I tilfælde af andre problemer kan jeg til enhver tid hjælpe dig med at prøve at finde en løsning.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev