Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx

Køb billetter nu
Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx

En guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx er en god måde at udforske New Yorks mindre kendte boroughs på. De, der besøger New York for første eller anden gang, fokuserer normalt på Manhattan. Det er ikke så underligt, for det er trods alt på Manhattan, de fleste af New York Citys vigtigste attraktioner findes. Hvis du allerede har set de største seværdigheder, eller hvis du gerne vil se en mindre turistet side af New York, så tag med på denne guidede tur. Det er en unik måde at udforske den autentiske kultur i Brooklyn, Queens og Bronx på.

Book billetter til en guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx her

New York: en by fuld af kontraster

I Harlem vil du se de historiske steder, såsom Apollo Theatre, hvor en masse store musikere har haft deres debut. Bussen kører over Harlem River til Bronx, hvor du får det berømte Yankee Stadium at se. Det er baseballholdet New York Yankees’ hjemmebane. I Bronx ser du også flot street art.

På vej til Queens kan du undervejs beundre udsigten til skylinen. Du bliver formentlig forbløffet over kontrasten mellem Bronx og Queens. I Queens er der en stor etnisk mangfoldighed, og det er faktisk det område i verden med flest etniske restauranter. På turen kommer du også forbi Citi Field Stadium, hvor baseballholdet New York Mets har hjemme, og gør holdt ved nærliggende Flushing Meadows.

Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx - Harlem Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx - Yankee Stadium

Smeltediglen

I Brooklyn kan du ved selvsyn se, hvorfor dette kvarter med sine livlige nabolag og hotspots  spillede en stor rolle i skabelsen af hipster-generationen. Som kontrast til dette får du også et jødisk nabolag at se. Her virker det nærmest, som om tiden har stået stille. Du oplever desuden det hyggelige kvarter DUMBO.

Undervejs stoppes der flere steder, så du kan se dig lidt nærmere omkring og tage billeder. Guiderne fortæller alt, der er værd at vide, om de forskellige kvarterer, efterhånden som I bevæger jer gennem dem.

Kort fortalt giver denne tur dig muligheden for at opdage de fascinerende kontraster, som New Yorks forskellige kvarterer byder på. Det er præcist dette, der gør byen til sådan en interessant smeltedigel.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du printe ud og bruge som billet til turen, eller du kan vise det frem på din smartphone.

  • Varighed: ca. 6 eller 7 timer
  • Afgangssted: Grand Central Terminal
  • Afgangstid: 08:30

Book billetter til en guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx her

Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx - Street art i Bronx Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx - Unisphere

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev