2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx

Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx

Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx

En guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx er en god måde at udforske New Yorks mindre kendte boroughs på. De, der besøger New York for første eller anden gang, fokuserer normalt på Manhattan. Det er ikke så underligt, for det er trods alt på Manhattan, de fleste af New York Citys vigtigste attraktioner findes. Hvis du allerede har set de største seværdigheder, eller hvis du gerne vil se en mindre turistet side af New York, så tag med på denne guidede tur. Det er en unik måde at udforske den autentiske kultur i Brooklyn, Queens og Bronx på.

Book billetter til en guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx her

New York: en by fuld af kontraster

Turen starter på Manhattan, hvor du stiger på turbussen. Bussen kører over Harlem River til Bronx, hvor du får det berømte Yankee Stadium at se. Det er baseballholdet New York Yankees’ hjemmebane. I Bronx ser du også en masse grafitti og imponerende eksempler på street art.

Herefter sætter bussen kursen mod Queens, og undervejs kan du beundre udsigten til skylinen. Du bliver formentlig forbløffet over kontrasten mellem Bronx og Queens. I Queens er der en stor etnisk mangfoldighed, og det er faktisk det område i verden med flest etniske restauranter. På turen kommer du også forbi Citi Field Stadium, hvor baseballholdet New York Mets har hjemme.

Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx - Queens Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx - Yankee Stadium

Smeltediglen

Sidst, men ikke mindst går turen til Brooklyn. Her kan du ved selvsyn se, hvorfor Brooklyn med sine livlige nabolag og hotspots  spillede en stor rolle i skabelsen af hipster-generationen. Som kontrast til dette får du også et jødisk nabolag at se. Her virker det nærmest, som om tiden har stået stille.

Undervejs stoppes der flere steder, så du kan se dig lidt nærmere omkring og tage billeder. Guiden fortæller dig alt, der er værd at vide, om de forskellige kvarterer, efterhånden som I bevæger jer gennem dem. På turen spilles der autentisk newyorker hiphop i baggrunden.

Kort fortalt giver denne tur dig muligheden for at opdage de fascinerende kontraster, som New Yorks forskellige kvarterer byder på. Det er præcist dette, der gør byen til sådan en interessant smeltedigel.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du printe ud og bruge som billet til turen, eller du kan vise det frem på din smartphone.

  • Varighed: ca. 4 timer
  • Afgangssted: Manhattan
  • Afgangstid: tirsdag, torsdag og lørdag klokken 09.00

Book billetter til en guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx her

Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx - Graffiti i Williamsburg Guidet tur i Brooklyn, Queens og Bronx - Williamsburg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter