Speakeasy Tour i New York

Køb billetter nu
Guidet tur til hemmelige speakeasy barer i New York - Drinks

Tag med på Speakeasy Tour i New York og opdag New Yorks hemmelige barscene. På denne specielle Prohibition Era Experience tur kommer du med på flere forskellige barer på Manhattan! Spiritusforbuddet (Prohibition) var et forsøg på at forbyde indtag og besiddelse af alkohol i 1920’erne. Men det var naturligvis ikke alle, der havde i sinde at overholde det, og en masse hemmelige barer åbnede derfor over hele USA på denne tid. Nogle af dem eksisterer stadig den dag i dag i New York, men de er nu ikke altid nemme at finde på egen hånd. Det er trods alt hemmelige barer!

Køb billetter til Speakeasy Bar Tour i New York her

Contents

Besøg en speakeasy-bar i New York

Besøg en speakeasy-bar i New York, og lad dig henføre til 1920’erne. Disse barer er ret eksklusive og yderst besværlige at finde, eftersom de gemmer sig uventede steder. Derfor anbefaler jeg, du tager med på denne Prohibition Bar Tour. I spidsen for turen er en lokal guide, der fortæller om New Yorks forskellige kvarterer og om forbudstiden. Du får adgang til flere barer. Du kan bestille cocktails ved hver bar, men drinks er ikke inkluderet i turen.

Guidet tur til hemmelige speakeasy barer i New York - McSorleys Guidet tur til hemmelige speakeasy barer i New York - Speakeasy

De brølende 1920’ere

Efter Første Verdenskrig fulgte de brølende 1920’ere. Der var fremdrift i USA, og folk ville gerne have frihed og underholdning. Natklubberne blev et centralt mødested i New York, men snart kom forbudstiden, hvor det blev forbudt at sælge, producere og transportere alkoholiske drikkevarer. I stedet for at få den tiltænkte positive indflydelse skabte forbudet korruption og vold. Det var også på denne tid Lucky Luciano og Al Capone regerede. En masse skjulte barer dukkede op over hele USA, og faktisk blev alkoholforbruget fordoblet.

I New York blev disse skjulte barer kendt som “speakeasies”, fordi man ikke skulle tale for højt hverken om dem eller inden i dem, så ikke naboerne og politiet opdagede dem. Forbudstiden sluttede i 1933, men alligevel er der speakeasie-barer, der har overlevet helt frem til nutiden. Det var også under forbudstiden, man opfandt cocktailen. Den så dagens lys, da man fandt på at bruge juice til at camouflere den hjemmebryggede alkohols dårlige smag. Så det var jo et held, for det er næsten umuligt at tænke sig en aften i byen i New York uden et lille cocktail eller to.

Erics tip: “Jeg har været på mange barer i New York. Alligevel var der et par steder, jeg besøgte for første gang på denne tur. Indgangene ser beskedne og på ingen måde i iøjnefaldende ud, så det er formentlig ikke steder, man ville gå ind ellers. Denne ‘hidden bar’ tour i New York er derfor perfekt til at finde disse skjulte perler, som du måske får lyst til at vende tilbage til igen og igen. Du vil også lære en masse om forbudstiden og det skjulte New York.”

Praktisk information

  • Afgangssted: Lower East Side
  • Afgangstid: kl. 18.00
  • Varighed: 3 timer (cirka)
  • Dresscode: “Casual”, men tag ikke sneakers eller baggy jeans på
  • Minimumsalderen er 21 år. Medbring gyldig billed-ID (pas)

Køb billetter til Speakeasy Bar Tour i New York her

Guidet tur til hemmelige speakeasy barer i New York - Cocktailbar Hidden speakeasy bar tour in New York Pawn Shop

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev