John F. Kennedy International Airport (JFK)

JFK Airport

JFK Airport, også kendt som JFK eller Kennedy Airport, er den største og mest travle lufthavn i New York. Den er officielt kendt som John F. Kennedy International Airport og er opkaldt efter USA’s 35. præsident.

Denne lufthavn i New York ligger i Queens, 26 km fra Manhattan, og der er flere forskellige muligheder for at komme til byen. Du kan læse mere om JFK International Airport og alle de tilgængelige transfermuligheder her.

Contents

Lande i JFK Airport

Når du lander i JFK Airport, skal du igennem tolden. Der kan være meget travlt i lufthavnen, afhængigt af antallet af fly, der lander på samme tid. Med lidt held er du ude inden for en time, men det kan også tage to timer eller mere.

Alle skal igennem tolden, når de rejser ind i USA, og skal have en ESTA for at kunne komme igennem. Du kan gå gennem tolden med flere personer. Hver besøgende bliver fotograferet og skal have taget fingeraftryk ved paskontrollen. Når du er kommet igennem tolden, kan du hente din baggage.

Erics tip: “Du vil normalt blive stillet et par spørgsmål i tolden, f.eks. om hvad formålet med din rejse, og hvor længe du planlægger at blive i New York.”

JFK Airport - Ankomst JFK Airport - Terminal

Transfer fra JFK Airport til Manhattan

Der er flere forskellige måder at komme fra JFK Airport til Manhattan på. Du kan f.eks. tage en taxa, arrangere en privat transfer på forhånd eller benytte dig af offentlig transport. Du kan se alle mulighederne i Eric’s New York Transfer Planner og planlægge alt på forhånd.

JFK AirTrain

En god måde at rejse til og fra JFK Lufthavn på er med JFK AirTrain! Dette ubemandede tog kører mellem alle terminalerne og kører derefter mod to subway stationer tættere på byen. Derfra kan du skifte til New Yorks metro-netværk og tage metroen mod Manhattan.

Læs mere om JFK AirTrain og køb dine billetter her

JFK Airport - Taxa JFK Airport - JFK AirTrain

Afgange fra JFK Airport

Når du flyver fra JFK Airport, afhænger det af det flyselskab, du flyver med, hvilken terminal du skal gå til. Hvis du flyver med SAS skal du gå mod Terminal 7, og hvis du flyver med Delta Air Lines skal du gå mod Terminal 4.

Når du har tjekket bagage ind og er kommet gennem tolden, er der gode faciliteter såsom restauranter og butikker, hvor du bekvemt kan fordrive tiden inden dit fly.

Lounges i JFK Airport

Der er ikke noget bedre end at gå ombord på et fly helt afslappet og klar til rejsen foran dig, og en lounge er uden tvivl det bedste sted at slappe af før flyrejsen. Når du rejser fra Terminal 4, kan du købe et adgangskort til Virgin Clubhouse Lounge, hvor du kan nyde noget mad og drinks, og endda bruge bruserne til at friske dig op.

Køb din billet til Virgin Clubhouse Lounge her

TWA Hotel

TWA Hotellet, der også er kendt som TWA Flight Center, ligger lige ved siden af Terminal 5 i JFK Airport. Den var oprindeligt en fuldt funktionsdygtig terminal, men den blev i 2017 bygget om til dette usædvanlige hotel i JFK Airport.

Værelserne har også udsigt over landingsbanen og kan bookes til enten en overnatning eller blot for et par timer i løbet af dagen. At bo her er en god mulighed, hvis dit fly er tidligt om morgenen eller meget sent om aftenen, eller hvis du er i JFK på en lang mellemlanding.

JFK Airport - TWA Hotel JFK Airport - TWA Hotel lobby

Hoteller tæt på JFK Airport

Der er flere hoteller rundt omkring JFK Airport. Det er ideelle steder at bo, hvis man ankommer sent om aftenen, har et tidligt fly eller har en lang mellemlanding i New York. Bo f.eks. på Fairfield Inn by Mariott JFK Airport, Hampton Inn NY-JFK eller Comfort Inn JFK Airport. Alle hotellerne inkluderer morgenmad og tilbyder gratis shuttle til og fra lufthavnen.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev