Hoteller med pools i New York

Hoteller med pools i New York

Mange hoteller med pools i New York kan findes rundt omkring i byen. Efter en dags udforskning af Big Apple kan du tage en dukkert i det forfriskende vand, slikke sol i en af liggestolene og slappe af. Læs videre for at finde mit udvalg af de bedste hoteller i New York med pools, som omfatter alt fra rooftop pools til indendørs pools.

Hoteller med pools i New York

Du kan nyde at bade i New York på en række hoteller når du bor som gæst. Mange af poolerne er opvarmede, så du kan endda bruge dem i vintermånederne. Men da mange af poolerne er små, er det ikke sikkert, at du altid kan bade i dem.

Equinox Hotel New York

Du vil være omringet af luksus på Equinox Hotel, som er ejet af fitnesskæden Equinox. Dette 5-stjernede hotel ligger i Hudson Yards og hat to swimmingpools: en indendørs saltvandspool og en udendørs pool med udsigt til Vessel. Equinox Hotel har også en spa med fuld service, der omfatter isbade, en sauna og massage.

Book Equinox Hotel New York her

Hoteller med pools i New York - Equinox Hotel

Sonder Apartments at Battery Park

Sonder Apartments tilbyder indkvartering flere steder i New York, men Sonder at Battery Park er min personlige favorit. Deres luksuslejligheder er rummelige og er særligt gode, hvis du rejser til New York med børn, b.la. takket være poolen på taget. Swimmingpoolen er den største jeg har set på et hotel i New York, og den giver en fantastisk udsigt over byen. Desuden er poolen kun åben for beboere og gæster i bygningen, så den ikke bliver overproppet.

Book Sonder Apartment at Battery Park her

Hoteller med pools i New York - Sonder Apartments at Battery Park Hoteller med pools i New York - Sonder Apartments at Battery Park udsigt

Margaritaville Resort Times Square

Margaritaville Resort ligger kun få minutters gang fra Times Square. Hotellet har flere barer og restauranter, bl.a. Landshark Bar & Grill, som har en lille swimmingpool! Snup en forfriskning, og nyd solen i en af liggestolene.

Book Margaritaville Resort Times Square her

Gansevoort Meatpacking

Gansevoort Meatpacking Hotel har en rooftop pool, som er åben hele året rundt. Poolen giver en panoramaudsigt over byen og er forbundet med en livlig rooftop-bar.

Book Gansevoort Meatpacking NYC her

Hoteller med pools i New York -Gansevoort Meatpacking

Royalton Park Avenue

Royalton Park Avenue Hotels swimmingpools ligger lige under Empire State Building! Poolen er delvis udendørs og delvis indendørs, hvilket gør den til at dejligt sted hele året rundt. Der er også en rooftop-bar, hvor du kan nyde en drink ved siden af poolen.

Book Royalton Park Avenue her

Hoteller med pools i New York - Royalton Park Avenue

Virgin Hotel

Fra poolen på Virgin Hotel i New York kan du nyde den spektakulære udsigt over Empire State building. The Pool Club, placeret ved siden af poolen, er et skønt sted at slappe af med en drink. Hvis du ønsker lidt mere privatliv, kan du leje en cabana. Hotellet har desuden et fitnesscenter, en restaurant og er kæledyrsvenligt!

Book Virgin Hotel her

Hoteller med pools i New York Virgin Hotel

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev