Madison Square Garden i New York

Køb billetter nu
Madison Square Garden i New York

Madison Square Garden (også kendt som MSG eller The Garden) er den største og mest berømte arena i New York. Den kan rumme op til 20.000 tilskuere, og her foregår der mange koncerter og sportsarrangementer. Arenaen er basketholdet New York Knicks og ishockeyholdet New York Rangers’ hjemmebane. Derudover huser den en biograf, teater, restaurant og et konferencecenter. MSG er så berømt, at den endda har sin egen tv-kanal!

Book Madison Square Garden billetter til en koncert eller sport her

Contents

Højdepunkter i Madison Square Garden

I Madison Square Garden er der koncerter med nogle af de største verdensstjerner. En kunstner, der er heldig nok til at få lov at optræde her, følger i fodsporene på Frank Sinatra, Elvis Presley, Michael Jackson, Madonna og Queen! Det er ikke kun popstjerner, der har skaffet Madison Square Garden en plads i historiebøgerne. Det var også her Republikanerne, med George W. Bush i spidsen, i 2004 afholdt deres konvent.

En kort historik

Madison Square Garden, som vi kender det i dag, er ikke det oprindelige stadium. Det første blev nemlig bygget i 1879 på Madison Square, og det fungerede først og fremmest som et cirkus. I 1890 blev bygningen revet ned, så der kunne blive plads til en ny samme sted. I 1925 flyttede MSG til krydset mellem 50th Street og 8th Avenue. Arenaen, som vi kender den i dag, stammer tilbage fra 1969 og ligger ovenpå Pennsylvania Station.

Madison Square Garden i New York - Udefra Madison Square Garden i New York - Billboard

Tag på en Madison Square Garden All Access Tour

Har du lyst til at tage et kig bag kulisserne i den store arena, eller er du nysgerrig på stedets historie? Så tag på en Madison Square Garden All Access Tour. Her viser en guide dig rundt i The Garden og måske endda besøge Madison Square Gardens’ berømte hold Knicks og Rangers’ omklædningsrum! Desuden hører du om nogle af de legendariske øjeblikke, arenaen har dannet rammen om i løbet af de seneste 130 år.

Køb billetter til Madison Square Garden All Access Tour her

Madison Square Garden i New York - All Access Tour Knicks Madison Square Garden i New York - All Access Tour Rangers

Hvordan kommer jeg til Madison Square Garden?

Det er nemt at komme til Madison Square Garden, da den ligger i Midtown Manhattan. Den runde bygning ligger ovenpå Pennsylvania Station, på 7th Avenue (mellem West 31st og West 33rd Street). Det er ret nemt og bekvemt at se en koncert eller sportskamp i Madison Square Garden, for bor du centralt, kan du formentlig gå dertil fra dit hotel. Hvis du bor længere væk, så tag subway-linje A, C eller E til Eighth Avenue Station, eller tag linje 1, 2 eller 3 til Penn Station.

Der er ikke noget sted, du kan få opbevaret dine ting, så tag ikke en stor taske med. Din taske skal kunne være under dit sæde. Vidste du, at isen ligger nedenunder basketbanen, mens ishockeysæsonen står på?  Du kan derfor på samme dag se en basketkamp om dagen og en ishockeykamp om aftenen!

Erics tip: “Du bør absolut tage til et event i Madison Square Garden, hvis du får muligheden for det! Det er en fantastisk oplevelse at være til en koncert eller sportskamp omgivet af entusiastiske newyorkere. Takket være sin centrale beliggenhed er arenaen også rigtig nem at komme til.”

Events og koncerter i Madison Square Garden?

Der er koncerter og sportsbegivenheder i Madison Square Garden næsten hver dag. Køb billetter, og oplev selv den forrygende atmosfære i den legendariske arena!

Book Madison Square Garden billetter til en koncert eller sport her

Madison Square Garden i New York - Arena

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev