Museum of Broadway i New York

Køb billetter nu
Museum of Broadway i New York

Museum of Broadway i New York er udelukkende dedikeret til Broadways historie og betydning. Broadway-museet er et interaktivt museum, der fortæller historien om Broadways udvikling og giver dig lov til at tage et kig bag kulisserne gennem forskellige rum med hver sit tema. Museet på Times Square er et must for enhver fan af Broadway-musicals.

Køb dine billetter til Museum of Broadway her

Contents

Museum of Broadway i New York

Museet i New York er en interaktiv oplevelse med forskellige rum. De er designet af folk, der arbejder eller har arbejdet på Broadway, og de er perfekte til din næste Instagram-post.

Map Room

Map Room er dedikeret til Broadways oprindelse og skiftet fra forskellige steder til Times Square. Her kan du få et smugkig over alle de aktuelle Broadway-shows og lære mere om teatrene.

The Timeline

I The Timeline kan du lære mere om den progressive karakter af teaterlivet i New York. Det fortæller om flere vigtige Broadway-musicals, teatrets pionerer og afgørende øjeblikke. Gå gennem Broadways historie, se billeder og artefakter og skab dit eget musikalske øjeblik.

Museum of Broadway i New York - Interaktiv Museum of Broadway i New York - Historie

The Making of a Broadway Show

I rummet “The Making of a Broadway Show” kan du komme om “backstage” i Broadways verden. Det giver dig et helt nyt perspektiv på det virkelige arbejde, der har bragt skuespil og musicals til live. Se scene managere, scenografer, teknikere og teaterfotografer arbejde. Få et glimt af Broadway-kostumer og hør marketingfolk for forklare, hvordan de promoverer en musical.

Erics tip: “Vil du lære endnu mere om Broadway? Så er Broadway Theater Walking Tour en god mulighed for at gøre det. Under turen vil din guide, som er Broadway-skuespiller, tage dig med på besøg i flere teatre, fortælle dig om historien, og du vil høre alle historierne om livet på Broadway.”

Praktisk information

Museet ligger lige i hjertet af Broadway, tæt på Times Square. Mere end 40 er til at finde i dette område.

  • Åbningstider: Åbent dagligt
  • Lokation: 145 West 45th Street, nær Times Square

Køb dine billetter til Museum of Broadway her

Musuem of Broadway i New York - kostumer Museum of Broadway i New York - Kunst

Hvor kan jeg købe billetter til Museum of Broadway?

Du kan købe dine billetter på forhånd online her. Læs mere her.

Hvad er der at se på Museum of Broadway?

Museum of Broadway er et interaktivt museum, der fortæller om Broadways udvikling og giver et kig ind bag kulisserne. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev