Museum of Ice Cream i New York

Museum of Ice Cream i New York

Museum of Ice Cream i New York, forkortet MOIC, er en oplevelse, der er fuldt ud står i isens tegn. MOIC er en samling af rum, hvert med et tema, hvor alle dine sanser kommer i spil. Museet fortællev selv at: “Museum of Ice Cream omdanner koncepter og drømme til rum, der fremkalder fantasi og kreativitet”. Museet er et sandt paradis for fans af is. Her ser du kunst med is, lærer om isens historie, og naturligvis kan du også få is at smage!

 

 

Køb dine Museum of Ice Cream i New York billetter her

Hvad er MOIC NYC?

På Museum of Ice Cream kan du tage dit nye profilbillede til Instagram, mens du nyder en is. Selvom de kalder sig selv et museum, så er det frem for alt en “oplevelse”. MOIC består af 13 rum, der byder på forskellige oplevelser, men alle med is som tema. I et rum bliver sundaes uddelt, og et andet er fyldt med farvede spejle. Mens du går igennem rummet, vil du opdage en masse fotogene hjørner, steder at sidde, farverige vægge og alle mulige altiviteter, altsammen med is som hovedtema. I det næste rum bliver der delt mere is ud, og museets afsluttende højdepunkt er et bad fyldt med farverig krymmel. Hvis al den is ikke allerede har fået dig til at føle dig som et barn igen, så gør den store rutsjebane det garanteret! Museum of Ice Cream kan måske bedst beskrives som en legeplads for voksne.

Museum of Ice Cream i New York - En lyserød Subway Museum of Ice Cream i New York - High Tea

Aktiviteter på Museum of Ice Cream

Et besøg på Museum of Ice Cream handler primært om at opleve de specielle rum, men museet arrangerer også jævnligt events og workshops. Du kan eksempelvis melde dig til en workshop, hvor du lærer at lave is. Du kan også besøge museets butik og drikke en is-cocktail i den udendørs bar.

Billetter til Museum of Ice Cream

Du kan købe billetter til MOIC online. Har du et New York Pass eller Go New York Explorer Pass? Så kan du besøge musset med dit pass uden at skulle betale noget yderligere.

Praktisk information

  • Åbningstider:
    • Mandag-onsdag: lukket
    • Torsdag: fra kl. 11-17.30
    • Fredag-søndag: kl. 11-18.15
  • Sted: Museum of Ice Creams adresse er 558 Broadway i SoHo.

Køb dine Museum of Ice Cream i New York billetter her

Museum of Ice Cream i New York - Sprinkle Slide

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter