New York helikoptertur om aftenen

Night Helikopter Tour i New York

En New York helikoptertur om aftenen er en magisk oplevelse. Se Manhattans lys funkle i mørket, og flyv forbi seværdigheder som Brooklyn Bridge, Empire State Building, Frihedsgudinden og Times Square. Om sommeren kan du tage denne helikoptertur ved solnedgang. Verden nedenunder bliver mindre, mens du flyver over den.

Book aften helikopterturen her

Contents

New York helikoptertur om aftenen

Tag plads i helikopteren og beundr livet i Manhattan nedenunder dig. Fra helikopteren kan du se taxier køre rundt, folk der tager billeder fra observationsdæk som Edge og Empire State Building, og du vil se byen fra et helt andet perspektiv. Frihedsgudinden er lyst op, og du kan se lysene fra færgerne, der sejler på East River. Denne aften helikoptertur er mere en storslået oplevelse end en sightseeingtur.

Praktisk information

Efter reservation vil du modtage en voucher via. Email, som du enten kan printe ud eller vise på din telefon som billet til flyveturen.

  • Varighed: 25-30 minutter
  • Afgangssted: Linden Airport, New Jersey

Den bedste måde at komme til Linden Airport er at tage New Jersey Transit til Linden. Fra Linden togstation kan du tage en Uber eller Lyft til Linden Airport.

Book en aften helikoptertur her

Erics tip: “Har du aldrig taget en helikoptertur over Manhattan før og er du usikker på, om du skal booke en dag- eller aftentur? Så tag en helikoptertur om dagen! På den måde vil du kunne se alle de berømte seværdigheder i New York ordentligt. Om aftenen kan det være lidt vanskeligere.”

Night Helikopter Tour i New York - Frihedsgudinden Night Helikopter Tour i New York - Manhattan

Helikoptertur om aftenen fra Manhattan

Hvis du gerne vil tage en helikoptertur i mørket, er det intet problem i vintermånederne. Fra start november til midt-januar kan du også booke helikopterture fra Manhattan der afgår kl 17.00. Det bliver mørkt i New York på dette tidspunkt. Mellem april og september bliver det mørkt senere, så det er bedst at booke aften-helikopterturen fra omkring 20.30. Hvis du flyver tidligere, vil du flyve mens der er solnedgang.

Book helikoptertur om aftenen fra Manhattan her

Night Helikopter Tour i New York - Times Square Night Helikopter Tour i New York - Freedom Tower

Hvor meget koster en New York helikoptertur om aftenen?

Billetter til New York helikopter tour om aftenen starter fra 2,001 kr.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev