New York Night Tour

Køb billetter nu
New York Night Tour

New York Night Tour er en omfattende guidet tur, som giver dig muligheden for at beundre Manhattans skyline om aftenen. Du får skylinen at se både fra Brooklyn og New Jersey, og du får endda også et stykke ægte amerikansk pizza at styrke dig på. Flere sprog er tilgængelige på turen. Den dygtige guide fortæller dig alt, der er værd at vide om seværdighederne, I passerer. Det er en rigtig god måde at få en masse af byen at se på i løbet af blot et par timer.

Book New York Night Tour her

Hvis turen ikke er tilgængelig på den ønskede dato, kan du booke denne Manhattan Night Tour

Contents

Rutebeskrivelse af Night Tour

Turen starter i Midtown Manhattan kl. 18.30. Du og resten af turgruppen kører i bus fra Manhattan til Brooklyn Heights Promenade i Brooklyn. Herfra har du en skøn udsigt over Brooklyn Bridge og Downtown Manhattans skyline. Afhængigt af årstiden, kan det være du ser solen gå ned, eller at det måske allerede mørkt. Guiden tager dig med på en gåtur langs promenaden, hvor du kan suge flere indtryk til dig, inden I hopper på bussen igen.

Næste stop er Hoboken, hvor du får et stykke klassisk amerikansk pizza med ost. Sidste stop på turen er ved Hamilton Park. Det er New Jerseys højeste punkt, og herfra har du en fantastisk udsigt over New Yorks skyline. Uanset hvilken måned, du tager på turen i, så er det i hvert fald mørkt, når du kommer hertil. Nyd udsigten til de tusinder af lys, der illuminerer Manhattans skyline.

Erics tip: “Jeg kunne virkelig godt lide denne tur! Her får man den bedste udsigt over Manhattans skyline fra flere sider i løbet af bare én aften! Udsigtspunktet i New Jersey er ret unikt, for det er ikke nemt at komme til, især ikke om aftenen. Turen er ideel, hvis du gerne vil besøge de steder, hvorfra man får den mest betagende udsigt over skylinen. Samtidig lærer du mere om seværdighederne, der passeres undervejs.”

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du enten kan printe ud eller fremvise på din smartphone.

  • Varighed: cirka 4 timer
  • Afgangssted: Midtown Manhattan
  • Afgangstid: kl. 18.30

Book New York Night Tour her

New York Night Tour - Skylinen fra Brooklyn New York Night Tour - Skylinen fra New Jersey

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev