New York Night Tour

Køb billetter nu
New York Night Tour

New York Night Tour er en omfattende guidet tur, som giver dig muligheden for at beundre Manhattans skyline om aftenen. Du vil kunne se oplyste vartegn som Rockefeller Center og Times Square, gå gennem Grand Central Station og se bydele som SoHo og Chinatown. Den dygtige guide fortæller dig alt, der er værd at vide om seværdighederne, I passerer. Det er en rigtig god måde at få en masse af byen at se på i løbet af blot et par timer.

Book New York Night Tour her

Contents

Rutebeskrivelse af Night Tour

Turen starter i Midtown Manhattan kl. 17.30. Du og resten af turgruppen kører i bus fra Little Island og High Line. Herfra har du en skøn udsigt over Downtown Manhattans skyline. Afhængigt af årstiden, kan det være du ser solen gå ned, eller at det måske allerede mørkt. Guiden tager dig med på en gåtur langs parken, hvor du kan suge flere indtryk til dig, inden I hopper på bussen igen.

Næste stop er Grand Central Terminal, hvor I stopper for en gåtur. Under denne tur vil i se forskellige kvarterer som West Village og Financial District. Uanset hvilken måned du tager turen på, så vil det være mørkt til sidst på turen.

Erics tip: “Jeg kunne virkelig godt lide denne tur! Turen er ideel, hvis du gerne vil besøge de bedste steder på og samtidig lære mere om de seværdigheder, du passerer.”

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du enten kan printe ud eller fremvise på din smartphone.

  • Varighed: cirka 4 timer
  • Afgangssted: Midtown Manhattan
  • Afgangstid: kl. 17.30

Book New York Night Tour her

New York Night Tour - Times Square New York Night Tour - Grand Central Terminal

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev