New York Steak

New York Steak

At spise en New York steak er en klassisk newyorker-oplevelse, og det kan jeg bestemt anbefale, du prøver. Der er mange forskellige slags kød og tilberedninger at vælge mellem. Find ud af hvor du skal spise din New York bøf her.

Forskellige steaks

Her er nogle væsentlige forskelle:

  • Rare (stegt i kort tid, rød) , medium (rosa) og well-done (gennemstegt)
  • T-bonesteak: Steak, hvor benet har form som et T
  • Prime cut: Førsteklasses, marmoreret kød
  • New York cut: Rumpsteak, som er skåret over ribbenene
  • Sirloin: New York cut, men med ribben
  • Tenderloin: den møreste del af dyret

En god steak er nem at finde i New York. Kæderestauranterne Applebee’s og Friday’s (der er flere af disse restauranter rundt om i byen) byder på rimeligt gode bøffer til overkommelige priser. Hvis du er i humør til en bøf, der er perfekt tilberedt, og du gerne vil spendere 50-70$ på den, så tag til Smith & Wollensky i Midtown East! Her er det ikke kun bøfferne imponerende; det samme er restaurantens interiør. Wolfgang Steak på Park Avenue er endnu er sted, der serverer steaks af højeste kvalitet. Denne restaurant åbnede for fire årtier side, og her ved de, hvordan man tilbereder en bøf! Slutteligt anbefaler jeg Strip House. Der er et par Strip House-restauranter rundt omkring på Manhattan. Her har de foruden gode bøffer også en ret god cocktailmenu, og dermed er du sikret en velsmagende aften.

New York Steak - Wolfgangs Steakhouse

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter