Bedste steakhouse i New York

Bedste steakhouse i New York

Det bedste steakhouse i New York er efter manges mening Peter Luger. Der er dog også mange andre restauranter, du kan få en god bøf på, lige fra de forholdsvist billige hos de velkendte kæder til de meget eksklusive restauranter. Tilbring en romantisk aften på et fancy steakhouse, eller tag på en gammeldags restaurant for en autentisk oplevelse. Husk at overveje, hvordan du vil have din bøf stegt, inden du bestiller. Nedenfor finder du mine tips til den bedste steak i NYC.

 1. Contents

  Peter Luger i Brooklyn

  Peter Luger er steakhouset over dem alle i New York, og restauranten er kendt for at servere byens bedste bøffer. Bøfhuset ligger i Brooklyn, og det er lidt af en “råt” sted med et personale primært bestående af lokale hårde fyre. Bøfferne er dyre, men fantastiske. Det er ikke uden grund, restauranten er en af ​​mine favoritter.

  Bedste steakhouse i New York - Peter Luger Bedste steakhouse i New York - Steak på Peter Luger

 2. Strip House

  Hvis du godt kan lide at kombinere din bøf med en god cocktail, så tag på Strip House. Der er flere af disse restauranter i New York, og her er cocktail-menuen lige så god som resten af menukortet. Her kan du tilbringe en rigtig fancy aften i byen i New York!

  Erics tip: Striphouse er ikke blot en restaurant, men også et sted at tage i byen, hvilket gør en middag på denne restaurant til en særlig oplevelse. Atmosfæren er i top fredag og lørdag aften, og det er derfor bedst at spise middag der en af de dage. Bøfferne er lige dyre hver aften, men fredag og lørdag aften får du mere oplevelse for pengene.
 3. Wolfgang’s Steakhouse

  På Park Avenue, i det der tidligere var spisestuen på Vanderbilt Hotel, finder du Wolfgang’s Steakhouse. Interiøret med vælvet, flisebelagte loft gør det i sig selv værd at aflægge restauranten et besøg, men Wolfgang’s har skam også lækre steaks på menuen. Restauranten har eksisteret i fire årtier, så de er godt trænede i at servere den perfekte steak.

  Bedste steakhouse i New York - Wolfgangs Steakhouse

 4. Smith and Wollensky

  Hvis du gerne vil nyde en god bøf på en imponerende restaurant, så tag på Smith and Wollensky. Her kan du nemt komme til at betale mellem 50 og 70 $ for din hovedret, men det er prisen værd! Smith and Wollensky serverer en supergod dry-aged steak, og restauranten, der ligger i Midtown Est, byder på en hyggelig og lidt gammeldags atmosfære.

  Bedste steakhouse i New York - Smith and Wollensky

 5. Restaurantkæder

  Synes du, de overstående restauranter er lidt for fancy eller dyre? Så kan du også vælge at spise din bøf hos en af New Yorks restaurantkæder. Eksempelvis serverer Applebee’s og TGI Fridays gode steaks, og disse restauranter finder du flere steder rundt på Manhattan, især i Midtown.

Forskellige slags steaks i New York

Når du tager på et steakhouse, så er det naturligvis en fordel, du ved, præcist hvad du gerne vil bestille. Der er flere forskellige slags kød og tilberedningsmetoder. Dette er hovedforskellene:

 • Rare, medium, well-done: hhv. stegt i kort tid/rød, rosa og gennemstegt
 • T-bonesteak: Steak hvor benet har form som et T og en fedtkant
 • Prime cut: førsteklasses, marmoreret kød
 • New York cut: Rumpsteak som er skåret over ribbenene
 • Sirloin: New York cut, men med ribben
 • Tenderloin: filet

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev