New York til Amish Country, Philadelphia og Washington D.C. 2-dages tur

Køb billetter nu
New York to Amish Country Philadelphia and Washington D C  2 day trip

På denne New York til Amish Country, Philadelphia og Washington D.C. 2-dages tur får du set lidt af hvert. Du kommer til at opleve både det rolige landliv og det travle byliv i den nuværende hovedstad og en tidligere hovedstad. Det er en af de mest populære ture, der udbydes, så jeg kan helt klart anbefale, du bestiller dine billetter online, inden du rejser til New York. Den komfortable turbus med aircondition afgår tidligt om morgenen fra Port Authority Bus Terminal. Bussen kører direkte til Philadelphia, og her kører I langs Elfreth’s Alley, der er en af de ældste beboede gader i USA.

Book din New York til Amish Country, Philadelphia og Washington D.C. 2-dages tur her

Liberty Bell og Rocky-trapperne

Hovedattraktionen på denne tur er Liberty Bell, som er et historisk symbol på USA’s uafhængighed. Efter sigende er det en af de klokker, der blev ringet med, da uafhængighedserklæringen blev læst højt den 8. juli 1776. På klokken er denne sætning indgraveret: ‘’Proclaim LIBERTY throughout all the land unto all the inhabitants thereof.’’ Efter besøget ved Liberty Bell, kan du gå (eller løbe) de 72 trappetrin op til Philadelphia Museum of Art, der er kendt fra filmen ‘’Rocky.’’ Det kan bestemt ikke anbefales, at have højhælede sko på til den aktivitet.

Capitol, Det Hvide Hus og Senate Buildings

Fra Philadelphia går turen videre til Washington D.C. gennem Delaware og Maryland. Undervejs ser du Capitol, Det Hvide Hus og Senate Buildings. Du får desuden tid til at udforske det berømte Smithsonian Air and Space Museum og mindesmærket Lincoln Memorial. Du kan også besøge mindesmærkerne dedikeret til Korea- og Vietnamkrigens faldne soldater. Ovenpå dagens mange spændende indtryk er det tid til en god nats søvn. Du overnatter på et 3-stjernet hotel lige uden for Washington D.C.

New York to Amish Country Philadelphia and Washington D C 2 day trip Lincoln Memorial New York to Amish Country Philadelphia and Washington D C 2 day trip Philadelphia Museum of Art

Arlington Cemetery

Tidligt næste morgen spiser du morgenmad på hotellet, inden turen fortsætter med et besøg til kirkegården Arlington Cemetery. Her ser du det berømte vagtskifte. Arlington Cemetery er en kirkegård for militæret, som blev indviet under Den Amerikanske Borgerkrig. Mere end 400.000 amerikanske soldater, der døde under borgerkrigen, ligger begravet her. Der er også soldater fra krigene i Irak, Afghanistan og Vietnam begravet på Arlington Cemetery.

Turen fortsætter fra Washington D.C med næste stop i den rolige by Lancaster i Pennsylvania. Her bor der amish-folk, som lever uden elektricitet, telefoner og rindende vand. Under dit besøg får du lejlighed til at kigge på håndlavede produkter, og du kan endda få en tur i en ægte amish-hestevogn. Inden du ved af det, er endnu en spændende dag ved at være forbi, og turen går tilbage til New York Citys travle gader.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du printe ud og bruge som billet, eller du kan fremvise det på din mobiltelefon.

  • Afgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellem 8th og 9th Avenue).
  • Afgangstid: klokken 06.30

Book din New York til Amish Country, Philadelphia og Washington D.C. 2-dages tur her

New York til Amish Country, Philadelphia og Washington D.C. 2-dages tur - Capitol New York to Amish Country Philadelphia and Washington D C 2 day trip White House

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev