New York til Niagara Falls dagstur med fly

Køb billetter nu
New York to Niagara Falls by Plane Day Trip

På denne dagstur fra New York til Niagara Falls med fly skal du ikke bekymre dig om planlægningen. Du bliver hentet tidligt om morgenen på dit hotel på Manhattan (afhentning er mulig ved alle hoteller mellem 23rd og 74th Street) og kørt til lufthavnen. Herfra tager du et fly til Buffalo, Upstate New York. Inden for en time efter ankomst tager en guide imod dig og resten af turgruppen og tager jer med til bussen, der kører jer til Niagara Falls. Der er sørget for det hele på turen, så du behøver ikke bekymre dig om noget. Turen er utrolig populær og er tit fuldt booket. Det er derfor nødvendigt at booke minimum 5 dage i forvejen.

Book en dagstur fra New York til Niagara Falls med fly her

Maid of the Mist

Inden du ser nærmere på Niagara Falls, nyder du en frokostbuffet med panoramaudsigt over de berømte vandfald. Herefter står den på en bådtur ombord på den berømte Maid of the Mist. Denne færge har været i brug siden 1846, og ombord på den mærker du virkelig vandfaldenes kraft og magi. Færgen sejler dig så tæt på Horseshoe Falls som muligt, hvor den berømte tåge omgiver dig.

Dagstur fra New York til Niagara Falls med fly - Frokost ved Niagara Falls New York to Niagara Falls by Plane Day Trip Niagara Falls

Maid of the Mist sejler typisk i årets varmere måneder (fra maj til oktober). Hvis du besøger Niagara Falls i en af de andre måneder, ser du vandfaldene på en helt anden måde. Her kommer du i stedet på en ‘Journey Behind the Falls,’ hvor en elevator tager med bag Niagara Falls, og du hører vandfaldene dundre fra 13 etager over dit hoved. Vandfaldet er 50 meter højt, og hvert minut strømmer der 160.000 m3 vand ud over kanten. Det er er en virkelig imponerende naturoplevelse.

Dagstur fra New York til Niagara Falls med fly - Journey Behind the Falls Dagstur fra New York til Niagara Falls med fly - Niagara Whirlpool

Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls og American Falls

Du ser vandfaldene fra både den amerikanske og canadiske side, og dermed får du lejlighed til at vurdere, hvilket land udsigten er bedst fra. Du oplever Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls American Falls og Niagara Whirlpool. Glem ikke at tage massevis af flotte billeder, du kan imponere familie og venner hjemme i Danmark med.

Erics tip: Jeg har naturligvis selv været på denne dagstur, og alle billederne på siden her er fra min tur. Det er en dyr tur, men jeg synes virkelig den er pengene værd. Niagara Falls er Canadas største turistattraktion, hvilket betyder, der godt kan være fyldt med mennesker. Jeg var der i april, hvor vejret var godt, og der ikke var mange folk. Hvis du har mulighed for det, så tag turen på en hverdag, for der er der meget mindre travlt end i weekenden.

Dagstur fra New York til Niagara Falls med fly - Den canadiske side Dagstur fra New York til Niagara Falls med fly- Den amerikanske side

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet til dagsturen.

  • Afgangssted: afhentning fra hoteller i Midtown Manhattan mellem 23rd and 74th Street
  • Afgangstid: mellem klokken 04.45 og 09.30

Bemærk: Alle passagerer skal have et gyldigt rejsedokument (pas) for at komme ind i Canada. Har du et dansk pas? Så behøver du ikke at søge om et visum. Du behøver heller ikke at søge om eTA (Electronic Travel Authorization) til Canada, da du lander på den amerikanske side af grænsen og krydser grænsen i bus. Når du bestiller denne tur, kan du blive bedt om at opgive navnet som det står i dit pas, fødselsdag, pasnummer og udløbsdato samt kontaktoplysninger til dit hotel i New York.

Book en dagstur fra New York til Niagara Falls med fly her

Hvis turen ikke er tilgængelig på den dato, du ønsker, så kan du tjekke, om der er plads på den fuldt guidede dagstur til Niagara Falls.

Måske du også er interesseret i:

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev