Påklædning i New York

Påklædning i New York

Hvilket tøj skal man have på i New York? Som oftest er det ikke en fordel at have sit allerflotteste tøj og accessories på, når man skal på sightseeing i New York. Medmindre du skal ud at spise på en fancy restaurant, så er det helt fint at have en ret afslappet påklædning i New York. På de fleste restauranter er det almindeligt at være iført jeans og smarte sneakers. Det er dog ikke tilfældet på natklubber. Hvis du tager hen til en natklub iført afslappet tøj, så kommer du næsten med garanti ikke ind. Sørg derfor for både at have et party-outfit og mere afslappet tøj til brug om dagen med i kufferten. Herunder har jeg skrevet nogle yderligere tips til påklædning i New York.

Passende tøj i New York

Selv om sommeren anbefaler jeg, at du sørger for at have en sweater eller trøje med dig. I de fleste butikker har de sat deres aircondition på 18 grader. Det kan derfor være rart med en trøje, når man går fra sommervarmen og ind i en kølig butik. Derudover er det en god idé med en regnjakke og paraply. Selv på en solrig dag kan det pludseligt stå ned i stænger, og det er bestemt ikke rart at være på sightseeing, hvis man er gennemblødt. Glem ikke, at tage pæne sko på, hvis du har planer om at skulle på en natklub i New York.

Om vinteren kan der blive rigtig koldt. Jeg anbefaler, at du sørger for at være iført tøj i adskillige lag, så du kan tage tøj af og på, så det passer til temperaturerne både inde og ude. Vanter, hue og halstørklæde er helt sikkert essentiel påklædning i New York i vintermånederne. Og hvis du ikke har fået nok varmt tøj med, kan du passende bruge det som en undskyldning for at tage på shopping i New York.

Påklædning i New York - Vinter Påklædning i New York- Sommer

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev