Privat guidet tur i New York

Private Walking Tour in New York

En privat guidet tur i New York er ideel, hvis du gerne vil se en masse i løbet af forholdsvis kort tid. Her passerer du både berømte og mindre kendte seværdigheder på Manhattan i selskab af en engelsktalende guide, som fortæller dig om livet i New York City og byens farverige historie. Du kan enten lade den autoriserede New York-guide bestemme ruten eller fortælle hende, hvad du gerne vil se, så skræddersyer hun turen efter dine ønsker.

Book privat guidet tur i New York her

Hvad kan du forvente dig af turen?

Guiden på din tur er Mirjam. Hun har boet og arbejdet i New York i over 25 år, og hun ved alt om byen, og hvad der rører sig i NYC. Jeg kender hende personligt, og jeg kan garantere dig for, at hun sørger for din guidede tur bliver rigtig god. På turen lærer du mere om newyorkerne, byens populære steder og The Big Apples historie. Det er ideelt at tage på denne guidede tur på en af de første dage, du er i New York, så du kan lære byen lidt bedre at kende.

Private Walking Tour in New York Guide Mirjam Private Walking Tour in New York Firefighter

Ruter

Har du specifikke ønsker til turens indhold? Giv da Mirjam besked om dette på forhånd, så hun kan planlægge ruten ud fra dine ønsker. Nedenfor ser du et par eksempler på ruter:

Oplev julestemningen i New York

Er du i New York mellem den 26. november og 6. januar, så kan guiden tage dig med på en guidet tur i New York i julestemningens tegn. Der er to forskellige juleture at vælge mellem. Den første af dem foregår på Manhattan. Her tager guiden dig med rundt til den smukkeste julepynt i New York og de hyggeligeste julemarkeder, hvor du kan kigge dig omkring i dit eget tempo.

En anden mulighed er, at den guidede tur foregår i Dyker Heights i Brooklyn. Kvarteret er kendt for sine ekstravagant pyntede huse, som leder tankerne hen mod filmen “Alene Hjemme”. Turen kræver lidt længere rejsetid og et MetroCard. Ved begge ture aftales mødestedet med guiden.

Privat guidet juletur Privat guidet juletur - Dyker Heights

Little Italy, Chinatown og SoHo

Lær mere om den italienske og kinesiske indflydelse i newyorker-kvarterene Little Italy og Chinatown. I Chinatown kan du smage på lækre dumplings eller dim sum, inden turen fortsætter mod SoHo. Her ser du den imponerende arkitektur og flotte butiksfacader, gallerier og hyggelige restauranter, der præger kvarteret. Turen fortsætter via mit favoritkvarter Greenwich Village, til Meatpacking District, hvor du kan nyde en skøn udsigt fra High Line Park. Den urbane park ligger på en 2,3 km nedlagt højbane, og giver dig dermed muligheden for at se byen fra et anderledes perspektiv. Turen ender ved Hudson Yards, Manhattans nyeste kvarter. Her ligger Edge, som er byens højeste udendørs observationsdæk.

Midtown Manhattan

Times Square er et af de mest berømte og imponerende steder, New York har at byde på, og det er derfor et godt sted at starte turen. Turen går derefter mod Downtown, og undervejs passerer du bl.a. Penn Station og Madison Square Garden. På Broadway ser du den iøjnefaldende, triangulære Flatiron Building. Herefter går turen via Fifth Avenue, tilbage opad forbi Bryant Park, Public Library og ikke mindst Empire State Building! I tager en lille afstikker ind for at se den smukke Grand Central. Turen afsluttes på Fifth Avenue, ved Rockefeller Center og St. Patrick’s Cathedral. Er du vild med at shoppe? Så er det her det helt rette udgangspunkt for en eftermiddag med shopping.

Privat guidet tur i New York - Charging Bull Private Walking Tour in New York 911 Memorial

Lower Manhattan

På denne tur fortæller guiden dig lidt om New Yorks historie. Efter afhentning på dit hotel tager guiden dig med subway til TriBeCa, som er et af de dyreste og mest eftertragtede steder at  bo i New York. Herfra fortsætter I til fods til Financial District, og undervejs kan du se, bygningerne tårne sig højere og højere op. I gør naturligvis holdt ved Ground Zero, hvor guiden fortæller dig om 9/11 og genopbygningen af området. I går videre mod Battery Park, og passerer undervejs den berømte statue Charging Bull. I Battery Park kan du beundre udsigten til Frihedsgudinden i det fjerne. Herefter tager I med subway til Brooklyn Bridge Park. Her kan du nyde en ubeskriveligt smuk udsigt over byen. Turen bliver fuldendt med en gåtur over Brooklyn Bridge, tilbage mod Manhattan, og dermed får du endnu engang lejlighed til at nyde den smukke skyline.

Dumbo i Brooklyn

På denne tur tager guiden dig med over Brooklyn Bridge og videre i kvarteret Dumbo. Brooklyn spillede en stor rolle i den industrielle revolution, og iværksætterånden fornemmer man stadig i området. Før i tiden var Dumbo i Brooklyn fuldt med lagerbygninger, og den dag i dag er det er rigtig populært område. I lægger vejen forbi Empire Stores og Brooklyn Bridge Park, som byder på en skøn udsigt til Manhattan. Turen giver dig mulighed for at udforske den populære bydel og dens mangfoldighed.

Praktisk information

Efter booking modtager du inden for 48 timer en bekræftelse fra Mirjam. I aftaler sammen et mødested, tidspunkt og plan for turen.

  • Varighed: 3 timer
  • Mødested: efter aftale, f.eks. ved dit hotel på Manhattan
  • Størrelse på gruppen: maks. 8 personer. Ved forespørgsel kan det muligvis lade sig gøre med en større gruppe. Venligst send din forespørgsel til mig på: [email protected].
  • Pris: Prisen ligger fast på 225 € per guidet tur for en gruppe med 1-6 deltagere og 275 € per guidet tur for en gruppe med 7-8 deltagere. Ved booking skal du vælge antallet af guidede ture, du gerne vil købe. Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen. Det er almindeligt at drikkepenge er mellem 18 og 20 % af prisen.
  • Turen foregår på engelsk

Book privat guidet tur i New York her

Private Walking Tour in New York Manhattan Brige

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev