2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Privat guidet tur i New York

Privat guidet tur i New York

Privat guidet tur i New York

En guidet tur i New York er ideel, hvis du gerne vil se en masse i løbet af forholdsvis kort tid. Her passerer du både berømte og mindre kendte seværdigheder på Manhattan i selskab af en engelsktalende guide, som fortæller dig om livet i New York City og byens farverige historie. Du kan enten lade den autoriserede New York-guide bestemme ruten eller fortælle hende, hvad du gerne vil se, så skræddersyer hun turen efter dine ønsker.

Book privat guidet tur i New York her

Hvad kan du forvente dig af turen?

Guiden på din tur er Mirjam. Hun har boet og arbejdet i New York i 22 år, og hun ved alt om byen, og hvad der rører sig i NYC. Jeg kender hende personligt, og jeg kan garantere dig for, at hun sørger for din guidede tur bliver rigtig god. På turen lærer du mere om newyorkerne, byens populære steder og The Big Apples historie. Det er ideelt at tage på denne guidede tur på en af de første dage, du er i New York, så du kan lære byen lidt bedre at kende.

Privat guidet tur i New York - Guiden Mirjam Privat guidet tur i New York - High Line Park

Ruter

Har du specifikke ønsker til turens indhold? Giv da Mirjam besked om dette på forhånd, så hun kan planlægge ruten ud fra dine ønsker. Nedenfor ser du et par eksempler på ruter:

Little Italy, Chinatown og SoHo

Lær mere om den italienske og kinesiske indflydelse i newyorker-kvarterene Little Italy og Chinatown. I Chinatown kan du smage på lækre dumplings eller dim sum, inden turen fortsætter mod SoHo. Her ser du den imponerende arkitektur og flotte butiksfacader, gallerier og hyggelige restauranter, der præger kvarteret. Turen fortsætter via mit favoritkvarter Greenwich Village, til Meatpacking District, hvor du kan nyde en skøn udsigt fra High Line Park. Den urbane park ligger på en 2,3 km nedlagt højbane, og giver dig dermed muligheden for at se byen fra et anderledes perspektiv. Turen ender ved Hudson Yards, som er et nyt kvarter med meget byggeri. Her er byens højeste observationsdæk ved at blive bygget.

Midtown Manhattan

Times Square er et af de mest berømte og imponerende steder, New York har at byde på, og det er derfor et godt sted at starte turen. Turen går derefter mod Downtown, og undervejs passerer du bl.a. Penn Station og Madison Square Garden. På Broadway ser du den iøjnefaldende, triangulære Flatiron Building. Herefter går turen via Fifth Avenue, tilbage opad forbi Bryant Park, Public Library og ikke mindst Empire State Building! I tager en lille afstikker ind for at se den smukke Grand Central. Turen afsluttes på Fifth Avenue, ved Rockefeller Center og St. Patrick’s Cathedral. Er du vild med at shoppe? Så er det her det helt rette udgangspunkt for en eftermiddag med shopping.

Privat guidet tur i New York - Charging Bull Privat guidet tur i New York - 9/11 Memorial

Lower Manhattan

På denne tur fortæller guiden dig lidt om New Yorks historie. Efter afhentning på dit hotel tager guiden dig med subway til TriBeCa, som er et af de dyreste og mest eftertragtede steder at  bo i New York. Herfra fortsætter I til fods til Financial District, og undervejs kan du se, bygningerne tårne sig højere og højere op. I gør naturligvis holdt ved Ground Zero, hvor guiden fortæller dig om 9/11 og genopbygningen af området. I går videre mod Battery Park, og passerer undervejs den berømte statue Charging Bull. I Battery Park kan du beundre udsigten til Frihedsgudinden i det fjerne. Herefter tager I med subway til Brooklyn Bridge Park. Her kan du nyde en ubeskriveligt smuk udsigt over byen. Turen bliver fuldendt med en gåtur over Brooklyn Bridge, tilbage mod Manhattan, og dermed får du endnu engang lejlighed til at nyde den smukke skyline.

Praktisk information

Efter booking modtager du inden for 48 timer en bekræftelse fra Mirjam. I aftaler sammen et mødested, tidspunkt og plan for turen.

  • Varighed: 3 timer
  • Mødested: efter aftale, f.eks. ved dit hotel på Manhattan
  • Størrelse på gruppen: maks. 8 personer. Ved forespørgsel kan det muligvis lade sig gøre med en større gruppe. Venligst send din forespørgsel til mig på: eric@newyorkcity.dk.
  • Pris: Prisen ligger fast på 175 € per guidet tur for en gruppe med 1-6 deltagere og 225 €  per guidet tur for en gruppe med 7-8 deltagere. Ved booking skal du vælge antallet af guidede ture, du gerne vil købe.
  • Turen foregår på engelsk

Book privat guidet tur i New York her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter