Privat helikoptertur i New York

Køb billetter nu
Privat Helikopter Tour i New York

En privat helikoptertur i New York er en luksuriøs oplevelse, som du ikke vil glemme foreløbig. Helikopteren vil flyve forbi berømte højdepunkter i New York, såsom Brooklyn Bridge, Frihedsgudinden, Empire State Building og Central Park. Du vil få mulighed for at opleve New York på en betagende måde. Denne VIP-helikoptertur er endnu bedre, hvis du har noget vigtigt at fejre.

Book en privat helikoptertur fra Westchester her

Contents

Privat helikopter Tour NYC

Se Manhattan blive mindre, og passer forbi forskellige seværdigheder på din egen private helikoptertur. I stedet for at dele helikopteren med andre, vil du og din rejsemakker have ekslusiv adgang til helikopteren. Normalt kan du få plads til en gruppe på fem eller seks personer i den samme helikopter. Hvis du kun ønsker den private helikoptertur for to personer, vil de andre sæder være tomme. Udover selve turen kan du bestille ekstra tilvalgsmuligheder, som f.eks. en transfer eller en ekstra luksuspakke.

Privat helikoptertur fra Westchester

Du kan også vælge en privat helikoptertur fra Westchester. Den afgår fra Westchester, i en anden del af staten New York. Disse ture er ofte lidt billigere og varer længere, men du skal trods alt også rejse en del længere for at komme til heliporten.

Disponible: Book en privat helikoptertur (op til 2 personer for 5661 kr) fra Westchester her

Disponible: Book en privat helikoptertur (op til 6 personer for 11,083 kr.) fra Westchester her

Privat helikoptertur fra Manhattan

Jeg anbefaler, at du booker en helikoptertur med afgang fra Manhattan. Dette vil reducere din rejsetid til landingspladsen og give dig mulighed for at fortsætte med at udforske byen efter flyvningen. Der er flere forskellige helikoptermulihgeder at vælge mellem.

Min foretrukne type af private helikopterture i New York er den, hvor du bliver hentet og sat af ved dit hotel. Dette gør oplevelsen endnu mere luksuriøs . Prisen er for hele gruppen.

Utilgængelig: Book en privat helikoptertur med transfer her

Privat Helikoptertur i New York - Manhattan

Skulle du foretrække at booke en privat helikoptertur uden transfer men stadig tager afsted fra Manhattan, så er disse ture en mulighed for dig:

Hvis du ønsker at gøre en romantisk gestus, er den private helikoptertur med champagne en god mulighed for par. På denne romantiske helikoptertur i New York kan I vælge en rute sammen med piloten og skåle med champagne i luften.

Disponible: Book en privat helikoptertur med champagne her

Privat Helikoptertur i New York - Skyline

Hvad koster en privat helikoptertur i New York?

Du kan få billetter til private helikopterture i New York fra 5661 kr.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev