RiseNY på Times Square

Køb billetter nu
RiseNY på Times Square

RiseNY på Times Square i New York er en oplevelse, der giver dig mulighed for at opleve byen fra et andet perspektiv. Under en unik tur flyver du forbi og over forskellige attraktioner i New York. Dufte, vind og bevægelse gør turen endnu mere realistisk. På RiseNY vil du desuden lære mere om historien om New York City, som vi kender den i dag.

Book billetter til RiseNY her

Oplev RiseNY på Times Square

Når du kommer ind, kommer du forbi syv forskellige områder med hvert sit tema: Finans, Skyline, TV/Radio, Mode, Musik, Broadway og Film. Du kan selv bestemme, hvor meget tid du vil bruge her. I de forskellige områder vil du lære mere om, hvordan disse temaer har været med til at forme byen, og hvordan de stadig er vigtige i dag. Når du besøger RiseNY, kan du tage plads på Friends-sofaen, se forskellige Broadway-tøjstykker, og lære alt om New Yorks historie.

Flyv over New York

Til sidst i oplevelsen kommer du, efter min mening, til den sjoveste del: en flysimulering over New York. Tag plads i biografen og lad dig flyve gennem New York. Den enorme skærm, som du ikke kan se i første omgang, har en diameter på 12 meter og omgiver dig i 180 grader. Den viser billeder i 8K. De bevægelige sæder giver dig det indtryk, at du flyver gennem byen. Vind, tåge og lugte gør turen endnu mere realistisk. Du kan sammenligne det med en IMAX-oplevelse.

Erics tip: Når du er i New York, bør du ikke gå glip af et besøg på Times Square. Hvis du ønsker at bruge mere tid i dette område, lære noget om New York og/eller hvis vejret er dårligt og du leder efter en indendørs aktivitet, så er RiseNY en mulighed at tage til. Du kan bruge en time af din tid her og opleve New York på en anden måde. Det bedste tidspunkt at besøge RiseNY er i løbet af hverdagene, da køerne er kortere end i weekenderne.

Praktisk information

  • Lokation: 160 West 45th Street, ved siden af McDonald’s på Times Square

Book billetter til RiseNY her

Billetter til RiseNY er også inkluderet i Sightseeing Day Pass og Flex Pass

RiseNY på Times Square - Set RiseNY på Times Square - Props

Hvad er RiseNY?

RiseNY er en oplevelse i New York der giver dig mulighed for at opleve byen fra et andet perspektiv. Læs mere her.

Hvor længe tager det at besøge RiseNY?

Et besøg i RiseNY tager omkring 60 minutter. Læs mere om oplevelsen her.

Hvor kan jeg købe billetter til RiseNY?

Du kan købe billetter til RiseNY online. Køb dine billetter her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev