Rockefeller Center Tour

Køb billetter nu
Rockefeller Center Tour

På Rockefeller Center Tour vil du lære mere om bygningskompleksets historie, de mange kunstværker og den interessante arkitektur. Sammen med en guide vil I opdage Rockefeller Center og dets 19 forskellige bygninger, hvoraf nogle er mere berømte end andre, men hver har sin egen unikke historie. Under turen kommer du ind i nogle af Rockefellers bygninger og går også rundt udenfor.

Book din Rockefeller Center Tour her

Rockefeller Center Tour in New York

Rockefeller Center Tour er for alle, der gerne vil lære mere om Rockefeller Centers historie, kunst og arkitektur. For eksempel blev bygningerne i 1930’erne navngivet afhængigt af hvem udlejeren var. Man tog udgangspunkt i forskellige lande, hvilket gjorde det til hjemsted for British Empire Building og La Maison Francaise, mens The Channel Gardens repræsenterede English Channel. Jeg vil ikke fortælle dig for mange af de fakta, jeg hørte under rundvisningen, for du bør helt sikkert tage afsted, og jeg vil nødigt ødelægge det for dig!

Rockefeller Center Tour - indeni Rockefeller Center Tour - Kunst

Indeni

Turen starter inde på 30 Rockefeller Plaza, den bygning, hvor indgangen til Top of the Rock begynder. Det gør det også nemt at kombinere turen med et besøg på observationsdækket. Herfra går du med din guide rundt til forskellige seværdigheder både inde og ude.

Erics tip: “Hvis du har et New York Pass, kan du tage denne tur og besøge Top of the Rock gratis. Mød op om morgenen og vis dit rabatkort i billetkontoret, hvor du også kan få billetter til Top of the Rock. Spørg om turen, og vælg det tidspunkt, der passer dig bedst. Du kan vælge, om du vil tage turen eller besøge observationsdækket først.”

Din guide vil fortælle dig om den kunst, der er udstillet i og på de forskellige bygninger. John D. Rockefeller Jr, grundlæggeren af Rockefeller Center, var ikke den store fan af kunst. Det var hans kone til gengæld, og derfor påtog hun sig at tilføje kunst til komplekset, hvilket resulterede i de imponerende kunstværker, der stadig findes overalt i Rockefeller Center i dag.

Udenfor

Udenfor kommer du bl.a. forbi Radio City Music Hall og en speakeasy (en hemmelig bar, som du ikke kommer ind i, men kan besøge efter rundvisningen). Du vil også se flere kunstværker, som du måske ellers ikke ville have lagt mærke til.

Rockefeller Center Tour - Radio City Music Hall Rockefeller Center Tour - Kunst udenfor

Praktisk Information

Guiden har frihed til at skræddersy denne tur. Det betyder, at den kan ændres efter vejret, og at hver tur kan variere.

Du får et sæt høretelefoner som en del af turen, så du ikke hele tiden skal stå tæt på din guide for at kunne høre dem.

  • Varighed: 1 time og 15 minutter
  • Afgangspunkt: 30 Rockefeller Plaza

Book din Rockefeller Center Tour her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev