Sex and the City Tour

Køb billetter nu
Sex and the City Tour

Tag på Sex and the City Tour i New York, og udforsk Carrie, Samantha, Miranda og Charlottes verden. Se hotspots og steder, der har lagt kulisse til den populære tv-serie. Den guidede tur er perfekt at tage på sammen med din søster, mor eller veninder. Undervejs lærer I også mere om tv-serien og  de to film samt ser fraklip og steder, hvor scener er blevet optaget. Det hjælper at kende lidt til kulisserne og handlingen på forhånd.

Book dine billetter til Sex and the City Tour her

Contents

Plaza Hotel

Mødestedet på Sex and the City Tour er Pulitzer Fountain på Fifth Avenue, mellem 58th og 59th Street. Du kan ikke misse springvandet, da det ligger lige overfor det berømte Plaza Hotel (ja, det er der, Carries store kærlighed, Mr. Big, og Natasha fejrede deres forlovelse). Sørg for at være ved mødestedet mindst 10 minutter inden turen starter for at sikre dig en god plads i bussen, og lad dig ikke distrahere for meget af springvandet. Vis din billet til guiden, og find en plads i bussen. Bussen har aircondition, et toilet og wi-fi, så du har alt, du behøver på turen.

Når guiden har introduceret sig selv (som regel er det en ung kvinde fra film- eller teaterbranchen), så kører I ned ad den flotte Fifth Avenue mod turens første stop. Undervejs fortæller guiden en masse om de steder, hvor der er blevet optaget scener.

Sex and the City Tour - Cosmopolitans Sex and the City Tour - The Village

Magnolia Bakery

Sex and the City Tour varer 3,5 time, og der er forskellige stop undervejs. Du kan se dig omkring i sexbutikken Pleasure Chest (hvor Charlotte købte sin Rabbit). Derefter tager I hen til Carries lejlighed, hvor du kan tage en selfie foran hoveddøren. Du får tid til at shoppe lidt på den hyggelige Bleecker Street, og her kan du få en cupcake på det berømte Magnolia Bakery. Her kan du også kigge forbi Sarah Jessica Parkers skoforretning, hvor du kan købe et par ekslusive sko med 10% rabat. Sidste stop på turen kommer du forbi baren Scout, som Steve og Aidan åbnede sammen. Baren hedder i virkeligheden Onieal’s, men indenfor ser der ud, præcist som der gjorde det i Sex and the City. Og ganske passende kan du snuppe dig en cosmopilitan i baren. Cocktails er desværre ikke gratis på grund af USA’s strenge love vedrørende alkohol, men for 17 $ kan du sippe til en cosmopolitan, præcist som Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte ville have gjort det.

Erics tip: “Den guidede tur varer normalt fra kl. 14.00 til 17:30, men grundet trafik kan den slutte lidt senere. Medmindre du har tænkt dig at spise en en cupcake fra Magnolia Bakery til frokost, så anbefaler jeg, at du sørger for at have vand og snacks med til at styrke dig på.”

Sex and the City Tour - Magnolia Bakery Magnolia Bakery

Praktisk information

Den guidede tur er ofte udsolgt, så sørg for at købe billetter i god tid for at sikre dig plads. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du printe ud og bruge som billet, eller du kan vise det på din mobiltelefon.

  • Varighed: 3,5 time
  • Afgangssted: Plaza Hotel
  • Afgangstid: kl. 14.00

Book dine billetter til Sex and the City Tour her

Sex and the City Carrie

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev