Stewart Airport til New York City Transfer

Køb billetter nu
stewart airport til new york city transfer

Du har et par muligheder for din transfer fra New York Stewart Lufthavn (SWF) til New York City. Du kan rejse med offentlig transport, men det er en lang rejse, der kan tage noget tid. Du kan tage bussen og toget til Manhattan og derefter skifte til metroen, taxaen eller bussen. En anden mulighed er at tage en taxa i Stewart Lufthavn. Køreturen tager ca. 90 minutter, så det kan blive meget dyrt.

Transfer fra Stewart Lufthavn til New York City

Personligt anbefaler jeg at booke en bilservice med chauffør eller at bruge Stewart Airport Express, som du kan tage direkte fra lufthavnen. Hvis du foretrækker at bestille din transfer på forhånd eller gerne vil have en privat transfer, er bilen den bedste løsning. Det er billigere end en taxa, og du kender de samlede omkostninger på forhånd. Du kan bestille denne bilservice til alle New York-destinationer nedenfor. Også hvis du skal til New Jersey, Queens, Brooklyn eller The Bronx.

Book din transfer til New York City i forvejen her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev