Superheroes Tour i New York

Køb billetter nu
Superheroes Tour i New York

Superheroes Tour i New York kan stærkt anbefales til enhver, der er fan af Marvel og DC comics. På den 3 timer lange guidede bustur lægger du vejen forbi mere end 40 steder, som du nok kan genkende fra dine favoritfilm og -serier. Du kommer blandt andet til at se bygninger, der er kendt fra “Spider-Man”, “The Avengers”, “Iron Fist” og” The Dark Knight Rises”. Guiden fortæller undervejs spændende facts om filmlokationerne. I bussen er der desuden tv-skærme, hvor der bliver vist klip fra scenerne, der er filmet, de steder I passerer.

Book Superheroes Tour i New York her

Hvis turen ikke er tilgængelig på den ønskede dato, kan du booke Superheroes Walking Tour i New York

Superhelte i Midtown Manhattan

Superheroes Tour i New York starter ved en tegneseriebutik i Midtown Manhattan. Her bliver du og resten af turgruppen mødt af en guide, der som oftest har et outfit på, der passer til temaet (min guide havde en Superman-kappe på og gik rundt med en Thors hammer). Sørg for at komme i god tid, så du kan nå at se dig omkring i butikken. Du stiger på turbussen og får straks de første filmlokationer at se. På Times Square ser du blandt andet det sted, hvor Spider-Man kæmpede mod Electro og reddede Mary Jane Watson. Bussen kører videre forbi Public Library og Grand Central Terminal hen til turens første stop: Daily News Building. Bygningen genkender du sikkert som Daily Planet fra “Superman: The Movie”. Herfra ser du også Chrysler Building, hvor Silver Surfer undslap i “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer”. Bussen fortsætter til Park Avenue,  hvor “Battle of New York” fandt sted i filmen “The Avengers”.

Superheroes Tour i New York - Tegneseriebutik Superheroes Tour i New York - Times Square

Flatiron District og Frihedsgudinden

Næste stop på turen er Flatiron Building. Den bemærkelsesværdige bygning blev brugt i “Spider-Man” som Daily Bugles hovedkvarter. Derefter passerer bussen Lower East Side og Chinatown, hvor Danny Rand kæmpede for sit liv i “Iron Fist”. Bussen når frem til Financial District, hvor du eksempelvis ser stedet, hvor den sidste kamp mellem Batman og Bane foregik i “The Dark Knight Rises”. Turen slutter ved Battery Park, hvor du kan tage nogle billeder af Frihedsgudinden (som er med i “X-Men” og “Superman: The Movie”). Lidt derfra kan du sejle en tur med den gratis Staten Island Ferry, som Spider-Man forsøgte at holde sammen på i “Spider-Man: Homecoming”.

Erics tip: Vil du gerne have noget at spise eller drikke undervejs på turen? Så er det bedst at købe noget på forhånd og tage med. Der er flere stop undervejs, men guider fortæller spændende ting om stederne, hvor I stopper, så det ville være synd at misse.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du enten printe ud og tage med, eller du kan fremvise det på din mobiltelefon.

  • Varighed: omkring 3 timer
  • Afgangssted: Times Square, Midtown Manhattan
  • Afgangstid: kl. 12.00
  • Afsluttes ved: Battery Park, Downtown Manhattan

Book Superheroes Tour i New York her

Superheroes Tour in New York The Daily Planet Superheroes Tour i New York - Flatiron Building

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev