Guidet tur til tv- og filmlokationer i New York

Køb billetter nu
Guidet tur til tv- og filmlokationer i New York

Tag med på en guidet tur til tv- og filmlokationer i New York, så du kan se de steder, der har lagt kulisse til dine favoritfilm og -serier. New York er faktisk den by i verden, der bruges mest i film og tv-serier. På den 3 timer lange bustur kommer du også forbi hjem, der tilhører kendisser såsom Beyoncé og Jay-Z, Harry Styles og Taylor Swift. Du vil desuden kunne spotte lokationer fra tv-favoritter som “Friends” og “How I Met Your Mother”. Og hvem ved? Måske du endda støder på en igangværende filmindspilning midt på Manhattan.

Book billetter til en guidet tur til tv- og filmlokationer i New York her

Contents

Times Square og Central Park South

Du bliver mødt af en entusiastisk guide, og efter at have vist din billet kan du finde dig en plads inde i bussen. Det er ligegyldigt, hvilken side du sætter dig i, for der er masser at kigge på til begge sider. Når bussen nærmer sig Times Square, får du det første videoklip at se. Da jeg var med på turen, var det en introduktionsvideo med Willie Garson, som spillede Stanford i “Sex and the City”. Du passerer steder, hvor holdet fra “Glee” indspillede “I Love New York/New York, New York”, og hvor Tom Cruise løb rundt i “Vanilla Sky”.

Bussen kører herefter til Central Park, der er den mest brugte filmlokation i verden. Du passerer indgangen, hvor der er indspillet scener til film som “Enchanted” og “Die Hard: With a Vengeance”. Derefter drejer bussen ind på Fifth Avenue, hvor du kan se The Plaza Hotel (“Home Alone 2” og “Gossip Girl”), Tiffany and Co. (“Breakfast at Tiffany’s”, “CSI: NY” og “Sleepless in Seattle”), Rockefeller Center (“30 Rock” og “SNL”), Public Library (“The Day After Tomorrow”) og Empire State Building (“King Kong”, “Independence Day” og “Elf”).

Erics tip: “Der er seværdigheder på begge sider af vejen. For at få et godt udsyn er det bedst at sidde på de forreste pladser. Kom i god tid i forvejen!”

Washington Square Park og bygningen fra “Friends”

Washington Square Park er, det første sted I gør holdt. Parken har lagt kulisse til “I am Legend”, “Blue Bloods” og “When Harry Met Sally”. Her kan du tage nogle flotte billeder med Empire State Building i baggrunden. Bussen kører videre gennem Wall Street (“Hitch”) og fortsætter til TriBeCa, hvor TriBeCa Film Festival har hjemme. Det var Robert De Niro, der efter 9/11 tog initiativ til festivalen for at promovere New York som en filmby. Her gør bussen sit andet stop ved Hook & Ladder 8, det berømte hovedkvarter i “Ghostbusters”.

Guidet tur til tv- og filmlokationer i New York - I Am Legend New York TV and Movie Sites Tour How I met your mother

Bussen kører herefter mod Uptown og gør et sidste holdt i The Village. Her ser du lejlighedskomplekset, der blev brugt til Monica og Rachels lejlighed i “Friends”. Caféen nedenunder hedder ikke Central Perk som i serien, men The Little Owl. På vej tilbage til bussen kommer du forbi Lucille Lortel Theatre, hvor Joey spillede med i en forestilling. Bussen tager dig med tilbage til  Midtown på 55th Street, hvor du kan besøge The Soup Nazi fra “Seinfeld” og den berømte MacLaren’s Pub fra “How I Met Your Mother” (i virkeligheden hedder den McGee’s Pub).

Erics tip: “Det er virkelig en fantastisk guidet tur for folk, der elsker film og tv-serier. Samtidig med at guiden viser filmlokationerne, bliver der afspillet klip fra de film og serier, som er filmet der. Guiden lærer dig desuden, hvordan du kan finde filmlokationer og forsøger at finde filmindspilninger, som foregår samme dag. Eftersom det her er en bustur, så sidder du inde i bussen det meste af tiden. Hvis du hellere vil på en guidet gåtur, så kan jeg anbefale, at tage på guidet tur til filmlokationer i Central Park.”

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du enten printe ud og bruge som billet til turen, eller du kan fremvise det på din mobiltelefon.

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangssted: Ellen’s Stardust i Midtown (1650 Broadway, på hjørnet af 51st Street)
  • Afgangstid: forskellige tidspunkter

Book billetter til en guidet tur til tv- og filmlokationer her

Guidet tur til tv- og filmlokationer i New York - Ghostbusters Guidet tur til tv- og filmlokationer i New York - Friends

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev