The Met Breuer i New York

The Met Breuer i New York

The Met Breuer i New York er et museum med moderne kunst og samtidskunst. Det er en afdeling under The Metropolitan Museum of Art i New York (The Met). The Met Breuer er sammen med The Met Cloisters en udvidelse af kunstudstillingen fra hovedmuseet The Met, der ligger på Fifth Avenue. The Met Breuer ligger blot 15 minutters gang fra The Met og har til huse i en bygning tegnet af Marcel Breuer. Billetten til The Met inkluderer entré til både The Met Breuer og The Met Cloisters samme dag. Hvis du interesserer dig for moderne kunst, så er The Met Breuer absolut et besøg værd.

Desværre er The Met Breuer lukket. Du kan dog stadig besøge The Met og The Met Cloisters.

Kunstsamlingen på The Met Breuer

The Met Breuer i New York byder på en række forskellige udstillinger med fokus på kunst fra det 20. og 21. århundrede, fra alverdens lande. Kunstprogrammet består af udstillinger, performancekunst, artist-in-residence og undervisning. Museet har også interaktive programmer, der opfordrer de besøgende til at udforske kunst, arkitektur og design. Før jeg besøgte museet, vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle forvente mig, og jeg var i tvivl om, hvorvidt det var værd at besøge. Jeg blev overrasket over, at der var kunstværker af meget berømte kunstnere såsom Van Gogh og Da Vinci. Hvis du er vild med kunst og har planer om at besøge The Met, så anbefaler jeg, du også sørger for at lægge vejen forbi The Met Breuer.

The Met Breuer i New York - Raphael Mengs The Met Breuer i New York - Udstillingen Unfinished

Erics tip: Det er ikke muligt at købe en billet kun til The Met Breuer. Entré dertil er i stedet inkluderet med en billet til The Met. Bemærk venligst, at billetten kun er gyldig én dag, så sørg for at planlægge dagen nøje, hvis du gerne vil besøge flere af The Mets’ museer.

The Met Breuer bygningen

I The Met Breuer bygningen lå tidligere Whitney Museum of Art (som nu er flyttet til Downtown Manhattan). The Met har lejet bygningen for at kunne vise mere af samlingen fra The Met frem. Den 5 etager høje bygning har gallerier på de fire øverste etager, mens der på den nederste etage er et lobby-galleri, restaurant og en lille have. På den øverste etage ligger pop-up-caféen Blue Bottle Coffee, hvor du kan købe kaffe og snacks.

The Met Breuer i New York - Da Vinci The Met Breuer i New York - Indgang

Praktisk information

 • Åbningstider:
  • Mandag: lukket
  • Tirsdag-torsdag: klokken 10.00-17.30
  • Fredag-lørdag: klokken 10.00-21.00
  • Søndag: klokken 10.00-17.30
  • Lukket på Thanksgiving Day, 25. december og 1. januar
 • Sted: 945 Madison Avenue
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev