The Met Cloisters i New York

The Met Cloisters i New York

The Met Cloisters i New York er et museum, der er bygget i stil med et europæisk middelalderkloster. Det ligger på den nordlige del af Manhattan og er omgivet af smukke haver. Bygningens imponerende korsgange i sig selv, gør det værd at lægge vejen her forbi. Museet er en afdeling af det verdensberømte Metropolitan Museum of Art på Manhattan. Har du allerede set New Yorks hovedattraktioner, eller er du bare stor fan af museer? Så bør du helt klart overveje at besøge The Met Cloisters.

Køb billetter til The Met inkl. entré til The Met Cloisters samme dag

Samlingen i The Met Cloisters

Museets primære fokus ligger på europæisk kunst og arkitektur fra middelalderen. Den imponerende samling består af næsten 5000 værker. Se skulpturer, glasmalerier, tæpper og meget andet. Hovedparten af samlingen stammer tilbage fra det 12. til det 15. århundrede. Samlingen, og grunden museet er bygget på, tilhørte John D. Rockefeller Jr. The Met Cloisters er ikke et særligt stort museum. Du kan godt nå at se hele samlingen på omkring 1,5 time.

Erics tip: Haverne, der omgiver museet, er et af højdepunkterne. De er fulde af træer, ligesom den park museet ligger i. Det kan anbefales at tage hertil, når der stadig er blade på træerne. Tag også et smut ind i museumscaféen, der holder åbent mellem april og oktober.

The Met Cloisters i New York - Kunst fra middelalderen The Met Cloisters i New York - Vægtæppe

Korsgange fra middelalderen

Den imponerende bygning, der huser denne afdeling af The Met, ser umiddelbart ud til at være flere århundreder gammel. Det er dog slet ikke tilfældet. I stedet blev det bygget som museum i 1930’erne af materialer fra flere forskellige faktiske europæiske klostre.

The Met Cloisters i New York - Have The Met Cloisters i New York - Arkitektur

Erics tip: Billetten til The Met inkluderer også entré til The Met Cloisters, og det er er ikke muligt at købe en separat billet kun til denne mindre afdeling af The Met. Det kan være vanskeligt at nå begge museer på én dag, især fordi der er et godt stykke til Met Cloisters.

Praktisk information

  • Åbningstider:
    • Museumet er åbent fra torsdag til tirsdag
    • Lukket på onsdage
    • Lukket på Thanksgiving, Christmas Day (25. december) og nytårsdag.
  • Sted: 99 Margaret Corbin Drive, Fort Tryon Park
  • Sådan kommer du dertil: Met Cloisters ligger i Fort Tryon Park, som det tager ca. 30 minutter at komme til med subway fra Midtown Manhattan. Subway-linje A tager dig direkte fra Times Square til museet.

Køb billetter til The Met inkl. entré til The Met Cloisters samme dag

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev