Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Metropolitan Museum of Art i New York

Metropolitan Museum of Art i New York

Køb billetter nu
Metropolitan Museum of Art i New York

Metropolitan Museum of Art i New York, også kaldet The Met, er det største museum i New York City. Hvor Paris har Louvre, St. Petersborg har Eremitagen, og Amsterdam har Rijksmuseum, så har New York The Met. The Metropolitan Museum of Art har en meget bred samling med alt fra fund fra det gamle Egypten og rustninger fra Europas middelalder til mode, fotografi og samtidskunst. Der er dermed noget for enhver smag.

Køb dine Metropolitan Museum of Art tickets her

Hvad kan jeg se på Metropolitan Museum of Art på 1,5 time?

Faktisk skal du bruge et par dage på museet for at have en chance for at komme igennem hele den fantastiske samling. The Met har mere end 400 gallerier med to millioner genstande fra hele verden. De stammer fra en periode, der strækker sig over mere end 5.000 år. Hvis du ikke har så meget tid på museet, så vil jeg anbefale, du tager et kig i den gratis brochure og danner dig et overblik, mens du står i kø til garderoben. Herunder finder du brugbar information fra brochuren.

Metropolitan Museum of Art i New York - Van Gogh Metropolitan Museum of Art i New York - Det gamle Egypten

Hvis du vil udforske museet på egen hånd, så vil jeg foreslå, at du starter med malerierne fra den hollandske guldalder i rum 600-632 på 2. etage. Her kan du se værker af hollandske mestre såsom  Rembrandt, Vermeer, van Ruysdael og Hobbema. Det er så absolut en interessant samling.

Herfra kan du gå gennem en korridor for at komme til South Side-afdelingen og rum 800-830. Disse rum indeholder malerier og skulpturer fra Europa i det 19. århundrede og begyndelsen af det 20. århundrede. Her finder du fantastiske værker af blandt andre Van Gogh, Matisse og Degas, som du ikke må misse. Fortsæt til rum 917, hvor du finder en mangfoldig samling af moderne kunst og samtidskunst med nogle helt forrygende værker iblandt. Herefter kommer du til trappen, der tager dig til 1. salen og de smukke værker af Edward Hopper.

Ovenpå din rundtur trænger du måske til at slukke tørsten. Fra maj til oktober kan du besøge Roof Garden Café på museets 5. etage. Her bliver der endda nogle gange spillet jazz live.

Eksklusiv VIP-tur inden åbningstid

Eksklusivt: Tag med på Metropolitan Museum of Art i New York som VIP’er, inden dørene åbner for offentligheden, og de mange mennesker vælter ind. Turen foregår tidligt om morgenen. Her viser en guide forskellige af museets højdepunkter til dig og resten af den lille turgruppe. På den her rundvisning får du virkelig chancen for at opleve The Met på en unik måde.

Book dine billetter til en VIP-tur på The Met her

Metropolitan Museum of Art i New York - Tomt museum Metropolitan Museum of Art i New York - Kunst

Praktisk information

  • Åbningstider:
    • Søndag-torsdag: klokken 10.00-17.30
    • Fredag-lørdag: klokken 10.00-21.00
  • Sted: 1000 Fifth Avenue (på 82nd Street). Du kan komme hertil ved at tage en af de grønne subway-linjer 4, 5 eller 6 eller den gule linje Q til 86 Street. Herfra kan du enten gå til museet, hvilket tager omkring 10-15 minutter, eller du kan tage buslinje M86 til Fifth Avenue. Det er gratis at skifte fra subway til bussen, og du kommer derfor ikke til at betale ekstra, hvis du vælger at køre det sidste stykke i bus.
  • Fra 1. marts 2018 tilbyder The Met ikke længere ikke-newyorkere, at de kan betale, hvad de vil for et besøg. Derfor skal alle besøgende, der ikke bor i New York, købe en billet fra denne dato.

Køb dine Metropolitan Museum of Art billetter her

Erics tip: The Metropolitan Museum of Art i New York har to yderligere museer, nemlig The Met Breuer og The Met Cloisters. The Met Breuer er et museum, der udstiller moderne kunst og samtidskunst, og det ligger i gåafstand fra The Met. The Met Cloisters ligger på Manhattans nordtip, og det er bygget i stil med et europæisk middelalderkloster. Med din billet til The Met, kan du også komme ind på disse to museer. Billetten er gyldig i 3 sammenhængende dage. Sørg for at planlægge din tid nøje, hvis du skal have det hele med!

Metropolitan Museum of Art i New York - Skulptur Metropolitan Museum of Art i New York - Have på tagterrassen

Måske du også er interesseret i:

Tilbage
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter